ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET

Φραντς Βάγκνερ: "Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στο Παγκόσμιο για να αγαπήσουν το μπάσκετ τα παιδιά στη Γερμανία"

Φραντς Βάγκνερ: "Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στο Παγκόσμιο για να αγαπήσουν το μπάσκετ τα παιδιά στη Γερμανία"
FIBA.BASKETBALL

Η άνθιση του μπάσκετ στα πάτρια εδάφη είναι ο απώτερος στόχος του Φραντς Βάγκνερ και της Εθνικής Γερμανίας στο MundoBasket 2023.

Όχι το μετάλλιο, όχι την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, όχι την προσωπική καταξίωση. Ο Φραντς Βάγκνερ θέλει να δει τη Γερμανία να πετυχαίνει κάτι σπουδαίο στο MundoBasket 2023 για να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το αγαπημένο του άθλημα στην πατρίδα του. Για να γεμίσουν τα γήπεδα με περισσότερα παιδιά.

"Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό για το γερμανικό μπάσκετ σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, ώστε ακόμα περισσότερα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα στη Γερμανία και να ασχοληθούν με το μπάσκετ", είπε ενδεικτικά ο φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ μετά τη δύσκολη νίκη της ομάδας του Γκόρντον Χέρμπερτ κόντρα στη Λετονία και την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ