STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Φραγκιάς: "Το 3-1 για να πάμε διακοπές"

Φραγκιάς: "Το 3-1 για να πάμε διακοπές"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Φραγκιάς μίλησε για τη δεύτερη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου, τον επόμενο αγώνα στο κλειστό της Αρτάκης και την κούραση της χρονιάς!

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του τρίτου αγώνα της σειράς ανάμεσα σε Κολοσσό και Πανιώνιο (70-66), ο Βασίλης Φραγκιάς αναφέρθηκε στην κούραση της ομάδας του, αλλά και στα συνεχή ματς όλη τη χρονιά.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι οι δύο ομάδες κάνουν ότι μπορούν στους αγώνες για να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό θέαμα.

"Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάναμε ένα μεστό παιχνίδι, σε γενικές γραμμές. Ήμασταν αρκετά ήρεμοι στο μυαλό μας. Κάναμε το 2-1 και θα προσπαθήσουμε το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη να… πάμε διακοπές", σχολίασε ο Βασίλης Φραγκιάς και συνέχισε:

"Αλλιώς την επόμενη Τρίτη θα είμαστε ξανά στο γήπεδο για το τελευταίο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών. Ότι και να γίνει θα τελειώσει η σειρά. Νομίζω ότι όλοι είμαστε αρκετά κουρασμένοι, από την υπερπροσπάθεια της χρονιάς. Αυτό ισχύει και για μας και για τον Πανιώνιο. Προσπαθούμε να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε και οι δύο ομάδες".

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γεωργαλλής σχολίασε: "Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Νομίζω ότι η νίκη μας ήταν απόλυτα δίκαιη. Ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του και πιστεύω ότι η άμυνα μας έχει φέρει ως εδώ. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα ειδικά στο γ’ δεκάλεπτο και δεν αφήσαμε τον Πανιώνιο να μας απειλήσει.

Πάμε τώρα στη Νέα Σμύρνη για να κάνουμε το 3-1 και να τερματίσουμε στην τρίτη θέση, που θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του Κολοσσού. Θα παίξουμε το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη, γνωρίζοντας όμως ότι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους".

Μπαρτζώκας: "Κέρδισε δίκαια ο Κολοσσός"

Την ανωτερότητα του Κολοσσού, παραδέχτηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ο οποίος υπογράμμισε: "Ο Κολοσσός κέρδισε δίκαια σήμερα, έπαιξε καλύτερα από μας στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς δυστυχώς συνεχίζουμε να μην σουτάρουμε καλά από την περιφέρεια.

Τα ποσοστά μας δεν είναι καλά, σε αντίθεση με ότι έγινε στη Νέα Σμύρνη. Δεν έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε τέτοια παιχνίδια, κυρίως όταν οι τρεις ψηλοί μας έχουν τόσο κακή εμφάνιση. Συγχαρητήρια στον κόουτς και στον Κολοσσό και θα προσπαθήσουμε το Σάββατο να ισοφαρίσουμε τη σειρά των αγώνων".

Τέλος, ο Μάριος Μπατής υπογράμμισε: "Αν στο πρώτο παιχνίδι είπαμε ότι το χάσαμε μόνοι μας, αυτή τη φορά ο Κολοσσός κέρδισε δίκαια. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έλεγξε τον ρυθμό. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε σωστές άμυνες και έτσι δεν είχαμε ενέργεια στην επίθεση.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη, έτσι ώστε να έρθουμε ξανά στη Ρόδο και να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση. Οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Θα δούμε ξανά το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ