STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Φραγκιάς: "Πίεσε ο Άρης, αλλά αντέξαμε"

Φραγκιάς: "Πίεσε ο Άρης, αλλά αντέξαμε"
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του έμεινε ο Βασίλης Φραγκιάς ο οποίος τόνισε ότι ο Κολοσσός άντεξε στην πίεση του Άρη. Αλεξανδρής: "Δεν θέλω να μας λυπούνται!"

Σε πελάγη ευτυχίας και με το δίκιο του έπλεε ο Βασίλης Φραγκιάς αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Κολοσσού με τον Άρη. Η ομάδα του νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Αλεξάνδρειο και όπως ήταν φυσικό αυτό το "διπλό" έχει μεγάλη σπουδαιότητα.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε μία εικόνα του Άρη από τα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αλλά δεν είναι ενδεικτικό", τόνισε ο Βασίλης Φραγκιάς και συνέχισε:

"Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε το άδειο Αλεξάνδρειο και να ελέγξουμε τον ρυθμό. Ο Άρης μας πίεσε όπως το περιμέναμε αλλά αντέξαμε. Μία νίκη μέσα στο Αλεξάνδρειο για μας είναι πολύ σημαντική.

Ξεχνάμε το παιχνίδι αυτό και κοιτάμε το επόμενο στην έδρα μας με την Δράμα αφού οι αποστάσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα μεταξύ των ομάδων με εξαίρεση τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι πολύ μικρές.

Στον Άρη ο πιο έμπειρος παίκτης είναι ο Ταπούτος. Εμείς εκτός του Λιακόπουλου οι υπόλοιποι Έλληνες παίκτες μας έχουνε φάει την Α1 με το κουτάλι. Οι Αμερικανοί του Άρη είναι καλοί αλλά χρειάζονται τον χρόνο τους".

Καλαϊτζής: "Μεγάλη νίκη"

Στη σημασία της νίκης στάθηκε και ο Γιώργος Καλαϊτζής ο οποίος επισήμανε: "Θεωρώ ότι έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Όλες οι ομάδες βρίσκονται σε μία δύσκολη φάση. Άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο.

Θα πρέπει τα προβλήματα εκτός των γραμμών να ξεχνιούνται στο παιχνίδι. Με χαροποιεί ότι υπάρχει ένα ομαδικό πνεύμα με όλους να έχουνε βάλει το εγώ κάτω από την ομάδα.

Είναι μεγάλη νίκη για τον Κολοσσό μέσα στο Αλεξάνδρειο και όσο παίζουμε θα γινόμαστε καλύτεροι. Το άδειο Αλεξάνδρειο δεν με χαροποιεί γιατί έχω παίξει σε αυτό".

Καταλήγοντας, επισήμανε: "Εύχομαι καλή συνέχεια στον Άρη και πλέον στόχος μας είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας".

Αλεξανδρής: "Δεν θέλω να μας λυπούνται!"

Στην αντίπερα όχθη, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Κολοσσού: "Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Βασίλη (σ.σ. Φραγκιάς) και την ομάδα του Κολοσσού που έπαιξε καλύτερα και κέρδισε και δίκαια.

Για το παιχνίδι μου προξένησε πολύ μεγάλη έκπληξη ο τρόπος που αγωνιστήκαμε. Αυτή η ομάδα θα έχει σκαμπανεβάσματα γιατί έχουμε λίγους έμπειρους παίκτες. Η εικόνα που βγήκε από όλη την εβδομάδα που δουλέψαμε ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Σε συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο χθες του είπα ότι ίσως να μην χρειαστούμε και ενίσχυση για την συνέχεια. Βέβαια όταν έχει τόσα νέα παιδιά είναι λογικό να έχεις και υπομονή αλλιώς θα σε πάρει στην ψυχολογία πολύ κάτω.

Πολλοί βιάζονται για την ομάδα μας. Με λυπεί ότι μας λυπούνται. Δεν θέλω να μας λυπούνται και θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος. Αυτή η ομάδα συστάθηκε για να πάρουνε νέα παιδιά. Θέλουμε μία καλή πορεία αλλά και να δημιουργήσουμε έναν πυρήνα παικτών για να προχωρήσουμε στα επόμενα χρόνια.

Από τον αρχικό σχεδιασμό δεν μπορέσαμε να βάλουμε κάποιους έμπειρους παίκτες. Όπως ίσχυσε και για τον Κολοσσό ενώ ο Χόμπσον που ήταν και δική μας επιλογή έμεινε πολύ πίσω. Παρόλα αυτά η εικόνα που βγάλαμε ήταν η νύχτα με την ημέρα με αυτό που δουλεύουμε αλλά θα συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια".

Κι όσο για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας του δήλωσε: "Σίγουρα χρειάζονται 1-2 έμπειροι παίκτες και μας λείπουνε. Δεν είμαι πρωτάρης για να πιστεύω ότι με 10 ρούκις θα κάνω μία πορεία εξαιρετική. Κατανοώ τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουνε και κάνω υπομονή. Με κάποιους εξάλλου ξέρετε και εσείς ότι είχαμε έρθει και σε συμφωνία αλλά δεν έχουνε έρθει και αρμόδιος δεν είμαι εγώ".

Τέλος, ο Ντόμινικ Τζέιμς υπογράμμισε: "Πρώτα από όλα ήταν δυνατό παιχνίδι για την ομάδα. Ο Κολοσσός έπαιξε πολύ καλά εμείς προπονηθήκαμε πολύ καλά αλλά δεν ανταποκριθήκαμε όπως με τον Παναθηναϊκό αν και είχαμε αυτοπεποίθηση.

Είμαστε μία νέα ομάδα αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Στις προπονήσεις όλοι οι παίκτες μαζί με τους προπονητές μας δουλεύουμε πολύ σκληρά για να γίνουνε αυτοί που πρέπει να είμαστε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ