STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Φραγκιάς: "Γλιτώσαμε το εγκεφαλικό..."

Φραγκιάς: "Γλιτώσαμε το εγκεφαλικό..."
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Βασίλης Φραγκιάς αναφέρθηκε στο ματς με τον Ίκαρο Καλλιθέας και στη νίκη της ομάδας του.

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Βασίλης Φραγκιάς μίλησε για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας στην τρίτη παράταση.

" Ευτυχώς γλιτώσαμε το εγκεφαλικό και βρισκόμαστε και σε κρίσιμη ηλικία. Είναι δύσκολο να κάνεις κριτική σε αυτό το ματς, γιατί όποιος κι αν έχανε θα είχε παράπονα", ανέφερε αρχικά ο Φραγκιάς και πρόσθεσε:

" Ο Ίκαρος είχε το άγχος του γηπεδούχου, ενώ εμείς είχαμε λίγο πιο καθαρό μυαλό στο τέλος και γι' αυτό νικήσαμε. Στόχος μας είναι να σωθούμε γρήγορα και δεν το λέω από μετριοφροσύνη, αλλά γιατί οι αποστάσεις ανάμεσα στις ομάδες είναι πολύ μικρές. Ο Ίκαρος δεν θα κινδυνεύσει, γιατί είναι μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη".

Ο Κώστας Χαρίσης ανέφερε από την πλευρά του: " Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά, γιατί ξέραμε ότι ο Ίκαρος είναι μια ομάδα που προετοιμάζεται πολύ καλά. τον είχαμε αντιμετωπίσει και στο Κύπελλο. Είναι ένα΄ματς από τα λίγα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το κερδίσαμε".

Λυκογιάννης: "Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου"

Ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας, Άρης Λυκογιάννης δήλωσε: " Είναι η τέταρτη συνεχόμενη ήττα, αλλά δεν έχω παράπονο από τους παίκτες του, ιδίως από τη στιγμή που αγωνισθήκαμε χωρίς τους Μπέινς-Κινγκ και στις 3 παρατάσεις. Δεν είχαμε ούτε τύχη, ούτε καθαρό μυαλό, καθώς πριν το τέλος της παράτασης είχαμε πει ότι αν ο Αγαδάκος χάσει και τις δύο βολές θα παίξουμε μια καλή άμυνα και κάναμε φάουλ στα 4'' στην πλάγια γραμμή.

Στην δεύτερη ενώ ήμασταν 3 πόντους μπροστά, είχαμε πει ότι θα κάνουμε φάουλ, πράγμα που δεν έγινε. Είναι δύσκολη αυτή η ήττα και για την ομάδα και για μένα προσωπικά. Πέρασε το ματς από τα χέρια μας και το χάσαμε".

Ο Φάνης Κουμπούρας, από την πλευρά των παικτών ανέφερε: " Δυστυχώς είχαμε το ματς 2 φορές στα χέρια μας και δεν το καθαρίσαμε. Αυτά τα δύο λάθη που κάναμε στο τέλος των παρατάσεων μας κόστισαν. Στο τέλος δεν αντέξαμε. Θα σηκώσουμε το κεφάλι και θα δουλέψουμε σκληρά για να ανακάμψουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ