STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Φραγκιάς: "Είναι οσκαρική βραδιά!"

Φραγκιάς: "Είναι οσκαρική βραδιά!"
INTIME SPORTS

Χαρούμενος για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του μέχρι το τέλος έμεινε ο Βασίλης Φραγκιάς που τόνισε πως δε νιώθει πικρία για την ήττα. Τι είπε για τους παίκτες του...

Η ικανοποίηση του Βασίλη Φραγκιά για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του καθ' όλη τη σεζόν αλλά και κατά τη διάρκεια του πέμπτου μικρού τελικού με αντίπαλο τον Πανιώνιο, δεν μετριάστηκε από την ήττα με σκορ 73-63.

Ο προπονητής του Κολοσσού στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα, ο Βασίλης Φραγκιάς μοίρασε πολλά ευχαριστώ στους παίκτες και τους συνεργάτες του για την εξαιρετική σεζόν.

"Θα έλεγα ότι είναι μία οσκαρική βραδιά, με τα πολλά ευχαριστώ που θέλω να μοιράσω. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ήταν ντέρμπι με τον Πανιώνιο να κερδίζει και να κατακτά την τρίτη θέση. Δε νιώθω πικρία για την ήττα", υπογράμμισε ο Βασίλης Φραγκιάς και συμπλήρωσε:

"Ήταν φανερό ότι όποιος ήταν πιο τυχερός, καλύτερος και είχε περισσότερη ενέργεια θα κέρδιζε το παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους παίκτες μου, με τους οποίους δούλεψα 10 μήνες, με πολλές δυσκολίες όπως όλες οι ομάδες. Αυτό που έγινε φέτος ήταν απίστευτο. Θέλω να ευχαριστήσω, τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση που ήταν παρούσα και όχι εξαφανισμένη.

Ο κόσμος σε όλη τη διάρκεια της σεζόν βρέθηκε πλάι μας και καταλαβαίνω την απουσία του από το γήπεδο στα τελευταία παιχνίδια, αφού άνοιξε η τουριστική περίοδος και η μέρα ήταν δύσκολη. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα Μ.Μ.Ε. που μας στήριξαν και μας βοήθησαν. Να ευχηθώ και τη νέα χρονιά η ομάδα να κάνει μία ανάλογη πορεία και να τη στηρίξουν όλοι οι φίλαθλοι. Πιστεύω ότι τη φετινή χρονιά θα τη θυμούνται όλοι για πολλά χρόνια.

Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα κερδίζαμε τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα αξίζει της στήριξης όλων για να κοιτάξει ακόμη πιο ψηλά. Σημασία έχει το ταξίδι, αυτό είναι που μένει. Πρέπει να είμαστε πάντα ταπεινοί. Ελάχιστη σημασία έχει αν τερματίσεις τρίτος η έκτος. Είμαστε όλοι κουρασμένοι, δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε μέχρι τέλος Μαΐου. Είμαστε ξοδεμένοι, θα έλεγα. Είμαι πέντε χρόνια στη Ρόδο και νιώθω πολιτογραφημένος… ‘’Τσαμπίκος’’.

Τους παίκτες του Κολοσσού, εκπροσώπησε ο Αντώνης Ασημακόπουλος ο οποίος με τη σειρά του έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε: "Καταρχήν θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Τζον, τον οποίο κατά λάθος χτύπησα στο μάτι. Τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα.

Είμαι πολύ στενοχωρημένος για την ήττα. Τα πέντε χρόνια που αγωνίζομαι στην ομάδα έχω δώσει και τη ψυχή μου. Την πρώτη χρονιά που ήρθα στη Ρόδο η ομάδα σώθηκε την τελευταία αγωνιστική. Μέσα σε λίγα χρόνια φτάσαμε να διεκδικούμε την τρίτη θέση. Σήμερα, πραγματικά λυπάμαι που χάσαμε το παιχνίδι. Έχω αγαπήσει τον Κολοσσό, έχω δεθεί με τον κόσμο και θέλαμε να κερδίσουμε για να τερματίσουμε τρίτοι. Η χρονιά ήταν ονειρική για μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο γι’ αυτό το υπέροχο ταξίδι. Παίζαμε τους μικρούς τελικούς και τόσο εδώ όσο και στη Νέα Σμύρνη, τα γήπεδα δεν γέμιζαν. Αυτό είναι λυπηρό. Ελπίζω το μπάσκετ να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Ουσιαστικά η τρίτη θέση δεν οδηγούσε πουθενά και παίζαμε για το γόητρο μας. Τιμήσαμε τις φανέλες μας, ιδρώσαμε και πραγματικά θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν την προσπάθεια της ομάδας μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ