MUNDOBASKET 2023

Φουρνιέ για την 30άρα της Γαλλίας από τον Καναδά: "Μας κλώτσησαν στον κ@λο"

Φουρνιέ για την 30άρα της Γαλλίας από τον Καναδά: "Μας κλώτσησαν στον κ@λο"
PRINTSCREEN

Ο Εβάν Φουρνιέ είπε την ωμή αλήθεια μετά τη βαριά ήττα που υπέστη η Γαλλία από τον Καναδά στην πρεμιέρα του MundoBasket 2023, μην κρύβοντας τα νεύρα και την απογοήτευσή του.

Ο Εβάν Φουρνιέ ήταν απογοητευμένος και νευριασμένος με τη βαριά ήττα της Γαλλίας από τον Καναδά στην πρεμιέρα του MundoBasket 2023 και δεν το έκρυψε. "Μας κλώτσησαν στον κ@λο", είπε ενδεικτικά ως εναρκτήριο σχόλιο στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

"Μας ανάγκασαν να κάνουμε πράγματα που δεν θέλαμε να κάνουμε. Στην αρχή βρίσκαμε τρόπο να σκοράρουμε κατά διαστήματα, η άμυνά μας ήταν καλή. Όσο περνούσε η ώρα αύξησαν την πίεση, αυτό μας κατέβαλε. Η δεύτερη περίοδο ήταν η αρχή της κατάρρευσης. Συγχαρητήρια σε αυτούς, έπαιξαν ένα καλό παιχνίδι", ανέφερε στη συνέχεια.

Σε ό,τι αφορά το επερχόμενο ματς με τη Λετονία: "Κερδίζεις. Αυτό. Παίζεις καλύτερα. Χρειάζεται ανασυγκρότηση και επαναφόρτιση. Δεν πρέπει να χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Χάσαμε με 30 πόντους από μία καλή ομάδα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα επανέλθουμε στο επόμενο παιχνίδι".

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ