EUROLEAGUE

Φουλάρει για κούπες σε Euroleague & Conference και πληρώνει 100 ο Ολυμπιακός!

Φουλάρει για κούπες σε Euroleague & Conference και πληρώνει 100 ο Ολυμπιακός!

Η μεγαλύτερη και πιο σπουδαία εβδομάδα όλων των εποχών για τον Ολυμπιακό μπορεί να ολοκληρωθεί με δύο ευρωπαϊκά τρόπαια!

Οι Πειραιώτες παίζουν σε… διπλό ταμπλό και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τον τίτλο στην Euroleague και στο Europa ConferenceLeague!

Πρώτη στη μάχη μπαίνει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αν και έχασε το καλοκαίρι δύο από τα κεντρικά σημεία αναφοράς του, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε ξανά στο παρκέ ως ένα από τα top σύνολα της Euroleague. Η άμυνα βελτιώθηκε και έφτασε στο σημείο να θεωρείται η καλύτερη στην Ευρώπη, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στη σειρά με την Μπαρτσελόνα. Η κατάθεση ψυχής και η νίκη στο Game 5 της Βαρκελώνης έφεραν μία μεγάλη πρόκριση για τους «ερυθρόλευκους», που θα παίξουν για 3η συνεχόμενη σεζόν στο FinalFour της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης .

Σε αντίθεση με πέρσι, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζεται ως το αουτσάιντερ, όχι μόνο στον ημιτελικό με την ισχυρή Ρεάλ (22:00), αλλά και συνολικά για το FinalFour. Όμως, αυτό πάντα επέτρεπε στους «ερυθρόλευκους» να αγωνίζονται καλύτερα και να πετυχαίνουν θαύματα: Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε το μεγάλο καλάθι του Πρίντεζη ή την backto back κατάκτηση;

Στιγμές μεγάλης ευτυχίας και προσμονής καταγράφονται επίσης στο… στρατόπεδο του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μετά από μία πραγματικά ξέφρενη πορεία, που ξεκίνησε από το Europa League και συνεχίστηκε με την… εξάρα στη Μακάμπι, την πρόκριση επί της Φενέρ στα πέναλτι και την κυριαρχία κόντρα στην Άστον Βίλα, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό του Europa ConferenceLeague.

Μοναδική προσφορά* για τις μάχες του Ολυμπιακού στο Conference League & τη Euroleague

Η Φιορεντίνα δεν τρομάζει και το γεγονός πως το ματς θα διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους προσφέρει ακόμα ένα καλό νέο για τον Ολυμπιακό, που θα διεκδικήσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του! Φυσικά αυτό έμοιαζε σαν μακρινό και ουτοπικό όνειρο πριν την έλευση του Μεντιλίμπαρ, που μεταμόρφωσε τους Πειραιώτες προς το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα.

Το ενδεχόμενο να κατακτήσει ο Ολυμπιακός την Euroleague και το Europa Conference League προσφέρεται σε απόδοση 100 στη Novibet!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ &ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777| ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ