ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Φοβήθηκε την... παντόφλα ο Λυκογιάννης: "Θα ρωτήσω την Ρούλα και θα αποφασίσω"

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν είναι έτοιμος να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του ο Άρης Λυκογιάννης, που αποθέωσε τους παίκτες του Χολαργού και δήλωσε ότι θα συζητήσει με την σύζυγό του για την επόμενη σεζόν.

Η σεζόν είχε μόλις ολοκληρωθεί. Ο νεοφώτιστος στην Basket League Χολαργός είχε αναγκάσει την ΑΕΚ να παίξει σε τρίτο ματς την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος , την είχε διαλύσει στο δεύτερο παιχνίδι και την έφτασε στα όριά της και το απόγευμα του Σαββάτου (25/5) στο ΟΑΚΑ. Δεν μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών του ο Άρης Λυκογιάννης, που ρωτήθηκε για το μέλλον του και έδωσε την απάντηση που όλοι -ή έστω όσοι τον γνωρίζουν- περίμεναν.

" Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πάρω αποφάσεις. Πρέπει πρώτα να δω τι θα υπάρχει στο τραπέζι. Θα συζητήσω και με τους ανθρώπους της ομάδας, κυρίως όμως θα συζητήσω με την Ρούλα (την σύζυγό του), διότι χωρίς να μιλήσω με την Ρούλα, απόφαση δεν μπορώ να πάρω" είπε ο Έλληνας τεχνικός χαμογελόντας και συνέχισε: " Για μας είναι το τέλος μιας εξαιρετικής διαδρομής, ακόμη και σήμερα δείξαμε πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε. Ήρθαμε για να κερδίσουμε, όχι απλά για να εμφανιστούμε στο γήπεδο. Είχαμε τρομερή χημεία και συνεργασία όλη τη σεζόν, κάναμε ένα σωρό ρεκόρ και το σημαντικότερο, αυτό που μένει στο τέλος, είναι ότι δημιουργήσαμε ανθρώπινες σχέσεις".

TAGS ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ