ΑΡΗΣ

Φλιώνης αντί Τολιόπουλου στην προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών

Ο Δημήτρης Φλιώνης του Άρη σε προσπάθειά του στον αγώνα με το Μεσολόγγι την σεζόν 2020/21
Ο Δημήτρης Φλιώνης του Άρη σε προσπάθειά του στον αγώνα με το Μεσολόγγι EUROKINISSI

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Φλιώνης κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών προκειμένου να πάρει την θέση του τραυματία Βασίλη Τολιόπουλου.

Ο Δημήτρης Φλιώνης κλήθηκε από τον Θανάση Σκουρτόπουλο στην Εθνική Ανδρών και θα είναι ο αντικαστάτης του Βασίλη Τολιόπουλου στην προεπιλογή της ομάδας.

Ο γκαρντ του Άρη κλείνει έτσι την νέα 14αδα που διαμορφώθηκε, παίρνοντας την θέση του άτυχου Βασίλη Τολιόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε στον δείκτη του αριστερού χεριού του και θα μείνει εκτός δράσης για 5-6 εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι οι κλήσεις έγιναν ενόψει των αγώνων των προκριματικών του Eurobasket 2022 που θα διεξαχθούν στην Βοσνία το διάστημα 27-29 Νοεμβρίου, όπου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Λετονία (27/11) και την Βουλγαρία (29/11).

Οι παίκτες που έχουν κληθή από τον Θανάση Σκουρτόπουλο είναι οι εξής:

Γκαρντ: Γιάννης Αθηναίου (Περιστέρι), Νίκος Γκίκας (ΑΕΚ), Δημήτρης Κατσίβελης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μάντζαρης (Προμηθέας), Δημήτρης Φλιώνης (Άρης)

Φόργουορντ: Γιάννης Αγραβάνης (Μεσολόγγι), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Χάρης Γιαννόπουλος (Προμηθέας), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Ηρακλής), Λίνος Χρυσικόπουλος (ΑΕΚ)

Σεντερ: Βασίλης Καββαδάς (Ηρακλής), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Γάιος Σκορδίλης (Περιστέρι)

TAGS ΑΡΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ