ΜΠΑΣΚΕΤ

Η FIBA ανακοίνωσε 8 "φούσκες", στο Σαράγεβο η Ελλάδα τον Νοέμβριο

Μάντζαρης, Κασελάκης, Αγραβάνης και Κατσίβελης σε προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας
Μάντζαρης, Κασελάκης, Αγραβάνης και Κατσίβελης σε προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας EUROKINISSI

Στο Σαράγεβο θα δώσει η Εθνική Ελλάδας το δεύτερο παράθυρο της προκριματικής φάσης του EuroBasket 2022. Δείτε το πρόγραμμα, τους αντιπάλους και αναλυτικά τις 8 "φούσκες" που θα δημιουργήσει η FIBA για το πρώτο "παράθυρο". Στο Ηράκλειο οι Γυναίκες.

Οι επόμενοι αγώνες για τα προκριματικά του EuroBasket 2022 πλησιάζουν, καθώς το δεύτερο "παράθυρο" θα διεξαχθεί τον προσεχή Νοέμβριο. Η FIBA ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (8/10) τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους οκτώ ομίλους, με οκτώ "φούσκες" να προετοιμάζονται σε κάθε γωνιά της Ευρώπης.

Η Εθνική Ελλάδας θα πάει στο Σαράγεβο για να παίξει με τη Λετονία (26/11) και με τη Βουλγαρία (28/11), για τον όμιλο Η. Οι αγώνες του ομίλου Α θα γίνουν στη Βαλένθια (Ισραήλ, Πολωνία, Ισπανία, Ρουμανία), οι αγώνες του ομίλου Β θα γίνουν στο Ταλίν (Εσθονία, Ιταλία, Βόρεια Μακεδονία, Ρωσία), οι αγώνες του ομίλου C θα γίνουν στο Βίλνιους (Λιθουανία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία), οι αγώνες του ομίλου D θα γίνουν στην Κωνσταντινούπολη (Τουρκία, Κροατία, Ολλανδία, Σουηδία), οι αγώνες του ομίλου Ε θα γίνουν στο Έσπο (Φινλανδία, Ελβετία, Γεωργία, Σερβία), οι αγώνες του ομίλου F θα γίνουν στη Λουμπλιάνα (Σλοβενία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Αυστρία) και οι αγώνες του ομίλου G θα γίνουν στο Πο (Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Μαυροβούνιο).

Η Εθνική Γυναικών θα φιλοξενήσει τον δικό της όμιλο, τον Α', στο Ηράκλειο Κρήτης (Σλοβενία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Ισλανδία), με εννέα συνολικά ομίλους να μοιράζονται στην Ελλάδα, τη Βοσνία, την Τουρκία, την Ολλανδία, την Λετονία, την Πορτογαλία και ακόμη τρεις χώρες που θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ