ΤΡΙΚΑΛΑ

Φλεβαράκης: "Όλη μας την ενέργεια"

Φλεβαράκης: "Όλη μας την ενέργεια"
INTIME SPORTS

Τα Τρίκαλα καλούνται να αποδράσουν από την Χαλκίδα επικρατώντας του Ικάρου και ψάχνοντας την πρώτη τους εκτός έδρας φετινή νίκη (15/02, 16:00).

Τα Τρίκαλα θα ψάξουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη αύριο κόντρα στον Ίκαρο στην Χαλκίδα κάνοντας αν την πετύχουνε άλμα παραμονής τους στην Α1 (15/02, 16:00).

Στα ευχάριστα για τον Κώστα Φλεβαράκη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αφού ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας υπολογίζει και στον Στιβ Πάνος που ξεπέρασε την ίωσή του.

Ο Φλεβαράκης στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε για την αυριανή αναμέτρηση πως: " Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Η πίεση στο φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλη ειδικά στα παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους.

Εμείς συνεχίζουμε να ψάχνουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας και για να την πετύχουμε πρέπει για 40 λεπτά να δώσουμε όλη μας την ενέργεια και το πάθος και να καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό.

Ο Ίκαρος είναι μία ομάδα που έχει αθλητικούς ξένους, έχει και έμπειρους Έλληνες όπως ο Γκαγκαλούδης και θα είναι σίγουρα μία σκληρή μάχη. Είναι ένας μεγάλος τελικός που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να κρίνει και την παραμονή".

Ο Μάριος Ματαλών με τη σειρά του επισήμανε: " Η ομάδα μας με τις δύο προσθήκες που έγιναν είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη και δουλέψαμε καλά το τελευταίο διάστημα ώστε να μπορέσουμε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο παιχνίδι με την Χαλκίδα.

Η μάχη για την παραμονή συνεχίζεται, έχουμε πάρει πολλές και σημαντικές νίκες στην έδρα μας αλλά συνεχίζουμε να αναζητούμε και μία εκτός έδρας νίκη που θα μας βοηθήσει να πατήσουμε πιο γερά στην κατηγορία".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ