ΜΠΑΣΚΕΤ

Φλεβαράκης: "Να μην παρασυρθούμε"

Φλεβαράκης: "Να μην παρασυρθούμε"
INTIME SPORTS

Το τρίποντο είναι το μεγάλο όπλο του Αμαρουσίου, σύμφωνα με τον κόουτς του Ηλυσιακού, Κώστα Φλεβαράκη (4/02, 17:00).

Ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει στο κλειστό του Αγίου Θωμά το Μαρούσι σε ένα δύσκολο παιχνίδι για τους παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη.

" Θα είναι τεράστιο λάθος αν παρασυρθούμε από τη βαθμολογική θέση του Αμαρουσίου ή τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει, καθώς σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της η συγκεκριμένη ομάδα έχει παρουσιαστεί πολύ ανταγωνιστική, χάνοντας στον πόντο ουκ ολίγες φορές απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους", τόνισε αρχικά και συνέχισε:

" Έχει παιδιά που έχουν συνηθίσει να είναι πρωταγωνιστές όπως ο Γκαγκαλούδης και ο Κόμματος, αλλά και ρολίστες που τα δίνουν όλα για 40’. Μεγάλο όπλο του Αμαρουσίου είναι και το τρίποντο, καθώς σουτάρουν με οποιονδήποτε τρόπο και απ’οπουδήποτε, εντός και εκτός συστήματος.

Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση από την πρώτη μέχρι την τελευταία κατοχή. Ελπίζω δε πως τόσο ο Αποστολίδης (άρρωστος), όσο και οι Κασελάκης, Γαλιώτος (τραυματίες) θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν, έστω και για κάποια λεπτά, αφού δεν έχουμε την πολυτέλεια απουσιών".

Κοχαντάρεβιτς: "Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά"

Ο Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς δήλωσε από την πλευρά των παικτών: " Το Μαρούσι, παρά τα προβλήματα του είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα και ο κόουτς μας έχει αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων μας, επισημαίνοντας τις αδυναμίες τους. Αν ακολουθήσουμε λοιπόν τις οδηγίες του, θα έχουμε κάνει πολύ μεγάλο βήμα για τη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ