STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Φλεβαράκης: "Δημιουργικό άγχος"

Φλεβαράκης: "Δημιουργικό άγχος"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για τη δύσκολη εβδομάδα των Τρικάλων, ο Γιώργος Καλαφατάκης για το δώρο που δεν πήρε για τα γενέθλια του και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης για την πλήρη ευθύνη των παικτών του Ικάρου.

Χρειάστηκε να περιμένουν πέντε αγωνιστικές τα Τρίκαλα για να κάνουν την καλύτερη τους εμφάνιση, στη φετινή Basket League ΟΠΑΠ και να φτάσουν στο 100-65 επί του Ικάρου Χαλκίδας.

Ο Κώστας Φλεβαράκης ομολόγησε ότι "ήταν μια εβδομάδα δύσκολη. Με δύσκολες και σκληρές αποφάσεις, που δεν τις παίρνει κανείς ελαφρά την καρδία", πριν τονίσει πως "είχε συγχρόνως και ένα μεγάλο κέρδος: συγκέντρωση, πάθος και ηρεμία. Προσπάθησαν να μας μεταφέρουν το άγχος που υπήρχε στην πόλη για το αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν ισχύει μέσα στην ομάδα. Υπάρχει δημιουργικό άγχος”.

"Έτσι είναι η ζωή"

Ανήμερα των 55ων γενεθλίων του, ο Γιώργος Καλαφατάκης έζησε -όπως είπε- μια από τις χειρότερες ήττες, στην καριέρα του. "Για μας και για εμένα είναι μια πολύ άσχημη μέρα", εξήγησε, για να προσθέσει "θεωρώ πως είναι μια από τις χειρότερες ήττες στην καριέρα μου. Είμαι είκοσι χρόνια στην Α1, τριάντα χρόνια προπονητής και ανήμερα των γενεθλίων μου περίμενα ότι τα παιδιά θα μου κάνουν δώρο μια καλή εμφάνιση και ίσως τη νίκη. Δυστυχώς, έτσι είναι η ζωή. Έχω μάθει και σε χειρότερα. Με μια ήττα με τέτοια διαφορά, ό,τι και να πεις δεν θα πιάσει τόπο”.

"Είμαστε για γέλια. Η ευθύνη είναι των παικτών"

Πριν προλάβουν να τον ρωτήσουν κάτι οι εκπρόσωποι του Τύπου, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης είπε πως "είμαι 36 ετών και στην ζωή μου έχω μάθει στα δύσκολα να είμαι πάντα μπροστά και να μην κρύβομαι. Θα πω ένα πράγμα: είμαστε για γέλια! Η ευθύνη είναι καθαρά δικιά μας των παικτών, γιατί αν δείτε κάθε εβδομάδα τη δουλειά κάνουμε στην προπόνηση, αυτό το έκτρωμα που παρουσιάζουμε στο παιχνίδι, είναι ανεξήγητο. Νομίζω ότι μέχρι την Παρασκευή είμαστε εμείς και το Σάββατο εμφανίζονται κάποιοι άλλοι παίκτες. Η Α1 στην Ελλάδα, ότι και να λένε κάποιοι, δεν παύει να είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Και αν από την αρχή δεν δείξεις ένα καλό πρόσωπο για να σε σέβονται οι αντίπαλοι, οι διαιτητές, όλοι θα πας άπατος”.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ