FINAL FOUR

Final Four - Κύπελλο Ελλάδας, Ολυμπιακός: Υπέροχη στιγμή με τον Κώστα Παπανικολάου να βγάζει φωτογραφία με παιδί που φορούσε κασκόλ της ΑΕΚ

Ο Κώστας Παπανικολάου με τον Κίνο Κολόμ
Ο Κώστας Παπανικολάου με τον Κίνο Κολόμ INTIME

Ο αθλητισμός - και το μπάσκετ - όπως θα έπρεπε να είναι. Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα VIDEO με όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον ημιτελικό με την ΑΕΚ για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ξεχώρισε η κίνηση του Κώστα Παπανικολάου να βγάλει φωτογραφία με παιδί που φορούσε κασκόλ της "Ένωσης".

Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει, όχι να χωρίζει. Και καμία φορά υπάρχουν μικρές κινήσεις με τεράστια σημασία που μπορούν να περάσου αυτό το μήνυμα. Όπως αυτή που έκανε ο Κώστας Παπανικολάου μετά το τέλος του ημιτελικού του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας (νίκη με 76-70 για τους "ερυθρόλευκους").

Με το παιχνίδι να έχει ολοκληρωθεί, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια. Πρώτα όμως δεν αρνήθηκε να βγάλει μία φωτογραφία με δύο παιδιά. Η "λεπτομέρεια": Ένα εξ αυτών φορούσε το κασκόλ της ΑΕΚ, κάτι που δεν είχε - και δεν θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να έχει - καμία σημασία, με τον Παπανικολάου να δείχνει τον δρόμο.

Δείτε το VIDEO με όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στο παιχνίδι όπως το δημοσίευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με το σκηνικό με τον Κώστα Παπανικολάου να συμβαίνει λίγο πριν την ολοκλήρωση του αφιερώματος:

TAGS FINAL FOUR FINAL 4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ