FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, τρελή ατάκα Αταμάν για Μούσα και διάλογος των δυο τους έπειτα από ερώτηση του Βασίλη Σκουντή: "Ελπίζω να μην πάρει εκδίκηση επειδή δεν τον έβαζα στην Εφές"

Final Four 2024, τρελή ατάκα Αταμάν για Μούσα και διάλογος των δυο τους έπειτα από ερώτηση του Βασίλη Σκουντή: "Ελπίζω να μην πάρει εκδίκηση επειδή δεν τον έβαζα στην Εφές"
PRINTSCREEN

Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ντζάναν Μούσα άνοιξαν διάλογο στο φινάλε της συνέντευξης Τύπου έπειτα από ερώτηση του Βασίλη Σκουντή για την συνύπαρξή τους στην Αναντολού Εφές την σεζόν 2020/21, με τον Τούρκο τεχνικό να αναφέρει ότι ελπίζει να μην πάρει ο Βόσνιος εκδίκηση στον αυριανό (26/5) τελικό του Παναθηναϊκού AKTOR με την Ρεάλ επειδή δεν τον χρησιμοποιούσε.

Ο Εργκίν Αταμάν μοίραζε ατάκες σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αυριανού (26/5) τελικού του Final Four ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ρεάλ (21:00, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24). Το έκανε αναφερόμενος στην πρόβλεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά κα στον Τσους Ματέο. Την καλύτερη ατάκα όμως την κρατούσε για το φινάλε.

Με τον Βασίλη Σκουντή να ρωτάει τον τεχνικό των "πράσινων" και τον Ντζάναν Μούσα για την συνύπαρξή τους στην Ρεάλ στο δεύτερο μισό σεζόν 2020/21 (όταν ο Εργκίν Αταμάν δεν τον χρησιμοποιούσε πολύ), ο γκαρντ/φόργουορντ της Ρεάλ αναφέρθηκε αρχικά στην σχέση τους, πριν ανοίξουν τελικά έναν διάλογο που σκόρπισε γέλιο στην αίθουσα.

"Ήρθα στα μέσα της σεζόν και δεν περίμενα να παίξω. Είχαμε κάποιες διαφωνίες εντός και εκτός γηπέδου , αλλά τον σέβομαι. Κερδίσαμε τον τίτλο τότε, οπότε αυτό το σέβομαι. Πηρε back to back τίτλους, έκανε σπουδαία δουλειά, έμαθα πολλά από αυτόν, όπως και από τον Μίτσιτς, που με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ" δήλωσε αρχικά ο Μούσα, για να πάρει τότε τον λόγο ο Αταμάν και να πει σκορπώντας το γέλιο:

"Σαν προπονητής κάνεις λάθη. Κερδίσαμε την EuroLeague τότε Ο Ντζάναν ήρθε στα μέσα της σεζόν και δυστυχώς δεν του έδωσα χρόνο συμμετοχής. Ήταν κακό επειδή τον χάσαμε, πήγε στην Ισπανία αι έγινε σταρ στην Ρεάλ., Ελπίζω αύριο να μην πα΄ρει την ρεβάνς".

Τότε ο Μούσα απάντησε ότι "θα το δούμε αυτό", με τον διάλογο να ολοκληρώνεται.

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ