FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, η πλάκα του Αταμάν στον Ματέο: "Δεν θέλω να κάνει το back to back, επειδή είμαι ο τελευταίος προπονητής που το κατάφερε"

Ο Εργκίν Αταμάν με τον Τσους Ματέο
Ο Εργκίν Αταμάν με τον Τσους Ματέο EUROKINISSI - KLODIAN LATO

Απολαυστικός ο Εργκίν Αταμάν στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Final Four της EuroLeague του Παναθηναϊκό AKTOR με την Ρεάλ, τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει τον τίτλο για να παραμείνει ο τελευταίος προπονητής με back to back τίτλους και να μην αφήσει τον Τσους Ματέο να το πετύχει.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε κέφια στην συνέντευξη Τύπου του τελικού του Final Four της EuroLeague του Παναθηναϊκού AKTOR με την Ρεάλ. Και το έδειξε ξεκάθαρα αυτό κάποια στιγμή, όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου για το πώς αισθάνεται που είναι ξανά στον τελικό.

Βλέποντας λοιπόν τον Τσους Ματέο να κάθεται δίπλα του, ο προπονητής των "πρασίνων" τόνισε ότι έχει ένα έξτρα κίνητρο για την νίκη: Να παραμείνει ο τελευταίος προπονητής που κατέκτησε back to back τίτλους της EuroLeague (σ.σ 2022 και 2023 με την Αναντολού Εφές) και να μην αφήσει τον Ματέο να του πάρει την... δόξα, αφού είχε κατακτήσει το τρόπαιο πέρυσι με την Ρεάλ και θέλει να το κάνει και φέτος.

Αναλυτικά ο Αταμάν τόνισε: "Ο Ματέο θέλει να γίνει back to back πρωταθλητής. Δεν θέλω να δώσω στον Τσους το back to back, γιατί είμαι ο τελευταίος που το πέτυχε. Αυτό είναι έξτρα κίνητρο για μένα".

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ