ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Ταβάρες: "Στο Final Four τα περισσότερα παιχνίδια τελειώνουν στον πόντο, οπότε πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι"

EUROLEAGUE 2022-2023 /  / FINAL-4 /  /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / / FINAL-4 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Έντι Ταβάρες μίλησε στους δημοσιογράφους εν όψει του ημιτελικού του Final Four της EuroLeague ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι τα περισσότερα παιχνίδια σε αυτή τη φάση κρίνονται στο φινάλε.

Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague και ο Έντι Ταβάρες μίλησε στους δημοσιογράφους εν όψει της μεγάλης αναμέτρησης (24/5, 22:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Ο ψηλός της Μαδριλένων ρωτήθηκε για την πιθανότητα το παιχνίδι να κριθεί στο τελευταίο σουτ ή στην τελευταία άμυνα, απαντώντας πως είναι πάντα έτοιμος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς οι περισσότεροι αγώνες σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης κρίνονται στον έναν, στους δύο ή στους τρεις πόντους.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για το αν είναι έτοιμος για ένα ματς που μπορεί να κριθεί στο φινάλε: "Πάντα. Στο Final Four τα περισσότερα παιχνίδια τελειώνουν στον πόντο, ή για δύο ή τρεις πόντους. Πάντα θα είναι έτσι, οπότε πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε την καλύτερη απόφαση".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ