FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Γουόκαπ: "Πήραμε το μάθημά μας, να κοιτάξουμε μπροστά όλοι σαν σύλλογος"

Final Four 2024, Γουόκαπ: "Πήραμε το μάθημά μας, να κοιτάξουμε μπροστά όλοι σαν σύλλογος"
INTIME SPORTS

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε με τον Αμερικανό γκαρντ να τονίζει πως όλοι στην ομάδα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά.

Νικητής στο μικρό τελικό της EuroLeague αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός και κατέλαβε την τρίτη θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τον Τόμας Γουόκαπ να κάνει δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης στο κανάλι των "ερυθρόλευκων" και να τονίζει πως όλοι στον οργανισμό πρέπει να κοιτάξουν μπροστά.

Ήταν... δύσκολο αλλά τώρα τελείωσε, πρέπει να κοιτάξετε μπροστά;

"Έτσι είναι το μπάσκετ. Δεν ξέρεις αν θα κερδίσεις ή θα χάσεις ένα παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ κάναμε ένα κακό ματς στο πρώτο ημίχρονο με τη Ρεάλ και πληρώσαμε το τίμημα. Έτσι είναι, μάθαμε απ' αυτό και κοιτάμε μπροστά στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Ο κόσμος ήταν στο πλευρό σας και τώρα, ποιο είναι το μήνυμα σου προς αυτούς;

"Πρώτα απ' όλα η στήριξη που είχαμε την Παρασκευή ήταν απίστευτη. Ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω με 20 πόντους χειροκρτούσαν για εμάς, φώναζαν για εμάς και ήταν στο πλευρό μας.

Αυτό σημαίνει πολλά για έναν παίκτη, για την ομάδα, να περιμένουν καλύτερη παρουσία από εμάς στα playoffs του πρωταθλήματος Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά όχι μόνο οι παίκτες, οι προπονητές αλλά όλος ο σύλλογος, ο κόσμος, όλοι".

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ