FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Πίτερς: "Είναι σκληρό να πρέπει να παίξεις αυτό το ματς, βρήκαμε τρόπο να χαρούμε με τη νίκη μας"

Final Four 2024, Πίτερς: "Είναι σκληρό να πρέπει να παίξεις αυτό το ματς, βρήκαμε τρόπο να χαρούμε με τη νίκη μας"

Ο Άλεκ Πίτερ εξήγησε ότι ήταν δύσκολο για τους παίκτες του Ολυμπιακού να αγωνιστούν στον μικρό τελικό της EuroLeague, αν και όπως τόνισε η νίκη τους επί της Φενέρμπαχτσε τους έδωσε λόγο για να χαμογελάσουν.

Νικητής στο μικρό τελικό της EuroLeague αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός και κατέλαβε την τρίτη θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Άλεκ Πίτερς ήταν ο MVP των ερυθρόλευκων στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, σημειώνοντας 20 πόντους με 6 ριμπάουντ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε μερικά δευτερόλεπτα μετά από τη λήξη της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στον μικρό τελικό με τους Τούρκους και στη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άλεκ Πίτερς:

“Είναι σκληρό να έρχεσαι και να παίζεις αυτό το ματς μετά από τον ημιτελικό. Ωστόσο σήμερα βρήκαμε τρόπο να χαρούμε μέσα από αυτή τη νίκη και θα συνεχίσουμε τη σεζόν μας.

Έχουμε ακόμα κάτι που μας κρατάει όπως πρέπει να είμαστε. Έχουμε ακόμα έναν στόχο να κυνηγήσουμε και να παλέψουμε (σ.σ. Το πρωτάθλημα). Σήμερα ήρθαμε για εδώ για να παίξουμε και πραγματικά είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να παίξω μπάσκετ ακόμα μία μέρα. Είμαι ευλογημένος. Εγώ έτσι το βλέπω. Από εδώ και πέρα θα συνεχίσουμε τη σεζόν μας".

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ