ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Παναθηναϊκός AKTOR: Το τετ α τετ που ένωσε δύο εποχές, ο Κέντρικ Ναν και η ατάκα του πιλότου

Final Four 2024, Παναθηναϊκός AKTOR: Το τετ α τετ που ένωσε δύο εποχές, ο Κέντρικ Ναν και η ατάκα του πιλότου
SPORT24

Το τετ α τετ του Κώστα Σλούκα με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Ο τρόπος του Κέντρικ Ναν και η λεπτομέρεια του Μάριους Γκριγκόνις. Γράφει από το Βερολίνο ο Αλέξανδρος Τρίγκας.

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού AKTOR για το Βερολίνο ήταν πολύ διαφορετικό από αυτά που προηγήθηκαν στη regular season και τα playoffs. Όχι μόνο λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης (βλ. το Final Four) αλλά και χάρη στο γεγονός πως οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας είχαν τη δυνατότητα να συνοδεύονται από τις οικογένειες τους.

Αυτό από μόνο του αποτελεί μια σημαντική ψυχολογική ώθηση, αλλά και μια ευκαιρία να υπάρξει η απαραίτητη αποσυμπίεση σε ένα πενθήμερο που η πίεση (απ' όλους) αυξάνεται σημαντικά.

Κι αν ο Κώστας Σλούκας αποτελεί τον πιο εμπειρο εξ όσων μπήκαν στο αεροπλάνο και θα παλέψουν για το βαρύτιμο τρόπαιο της EuroLeague, η παρουσία του Φραγκίσκου Αλβέρτη σε αυτό είχε τη δική της σημειολογία. Η κίνηση της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR να απευθύνει την σχετική πρόσκληση σε έναν αθλητή - σύμβολο ήρθε για να καταδείξει πως σε αυτή τη "μάχη" υπάρχει σε υπερθετικό βαθμό η άποψη του "η ισχύς εν τη ενώσει".

Από μόνη της άλλωστε η παρουσία του Φραγκίσκου Αλβέρτη αποτέλεσε το αλατοπίπερο σε μια αποστολή που ο Παναθηναϊκός AKTOR αγνοούσε για δώδεκα χρόνια. Όταν ακόμη η απόσυρσή του από την δράση ήταν (σχετικά) φρέσκια.

Παράλληλα προσέφερε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στιγμιότυπα της ημέρας: το τετ α τετ με τον Κώστα Σλούκα λίγο πριν από την επιβίβαση. Το περιεχόμενο της συζήτησης το γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι, όπως και να έχει όμως, η εικόνα του ανθρώπου που έγινε συνώνυμο με τα πέντε από τα έξι ευρωπαϊκά τρόπαια του οργανισμού κι εκείνου που επωμίζεται από το περσινό καλοκαίρι το μεγαλύτερο βάρος να συνυπάρχουν με τα ίδια χρώματα, συνδέει δύο εποχές του Παναθηναϊκού AKTOR. Αυτή της απόλυτης κυρίαρχης κι εκείνη της αναγέννησης.

Final Four 2024, Παναθηναϊκός AKTOR: Το τετ α τετ που ένωσε δύο εποχές, ο Κέντρικ Ναν και η ατάκα του πιλότου
Ο Κέντρικ Ναν κατά την άφιξή του στο Βερολίνο SPORT24

Η συγκέντρωση του Ναν

Από τους "νέους" στη διαδικασία του Final Four, ο Κέντρικ Ναν ήταν ο πιο ήσυχος (sic) στη διάρκεια του ταξιδιού. Απολύτως συγκεντρωμένος από την στιγμή που έφτασε στο αεροδρόμιο ως την αναχώρηση για το ξενοδοχείο της αποστολής.

Με εξαίρεση την στιγμή που δύο φίλοι του τριφυλλιού ζήτησαν μια selfie στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", δεν παρέκκλινε από τον γενικό κανόνα του. Με τα μαύρα γυαλιά ηλίου του. Συγκεντρωμένος και αποφασισμένος.

Τα παπούτσια του Γκριγκόνις

Παρεμπιπτόντως, υπήρχε κάτι ακόμη που ξεχώριζε ήταν η επιλογή του Μάριους Γκριγκόνις να φορέσει παπούτσια με πράσινες λεπτομέρειες. Ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν άφησε ούτε αυτό στην τύχη.

Η ευχή του πιλότου

Για το φινάλε, η ευχή του πιλότου της πτήσης. Αφού επεσήμανε πρώτα τα πράσινα αισθήματά του, ευχήθηκε η πτήση της επιστροφής τη Δευτέρα να περιλαμβάνει το βαρύτιμο τρόπαιο. Γιατί όπως είπε "σίγουρα την Κυριακή το βράδυ στο Βερολίνο θα ναι ωραία με το 7ο παρέα".

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024 FINAL FOUR ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ