FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μαζί με την ομάδα στο Βερολίνο

Final Four 2024, Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μαζί με την ομάδα στο Βερολίνο

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού AKTOR βρίσκεται ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, που ταξίδεψε μαζί με την αποστολή της ομάδας στο Βερολίνο για το Final Four της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι έτοιμος να τεθεί αντιμέτωπος με τη Φενέρμπαχτσε (22/5, 19:00, Match Center από το SPORT24) για τον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague, με την αποστολή της ομάδας να ταξιδεύει το απόγευμα της Τετάρτης (22/5) για το Βερολίνο.

Στην πτήση των πράσινων με προορισμό τη γερμανική πρωτεύουσα παρευρέθηκε και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του "τριφυλλιού" στην προσπάθειά του για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης.

Σημειώνεται, ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσκάλεσε τον ζωντανό θρύλο των πράσινων να ταξιδέψει μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να αποδέχεται την πρόσκληση.

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |


TAGS FINAL FOUR 2024 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ