FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Παναθηναϊκός AKTOR: Η αγκαλιά του Αλβέρτη στον Μήτογλου και τον Σλούκα, στο μεσημεριανό των "πράσινων" στο ξενοδοχείο

Final Four 2024, Παναθηναϊκός AKTOR: Η αγκαλιά του Αλβέρτη στον Μήτογλου και τον Σλούκα, στο μεσημεριανό των "πράσινων" στο ξενοδοχείο
PRINTSCREEN

Όμορφη στιγμή στο εστιατόριο του ξενοδοχείου που μένει η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR για το Final Four, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να βρίσκεται στον χώρο και να αγκαλιάζει μεταξύ άλλων τους Ντίνο Μήτογλου, Κώστα Σλούκα και Λευτέρη Μαντζούκα.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης, ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας στο Βερολίνο για το Final Four της EuroLeague. Φρόντισε λοιπόν να δώσει το παρών στο μεσημεριανό της ομάδας ενόψει του αποψινού (24/5) ημιτελικού με την Φενέρμπαχτσε (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), για να βρεθεί στο πλευρό των "πράσινων".

Το "τριφύλλι" ανέβασε ένα VIDEO στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, όπου εμφανίζεται ο Αλβέρτης να αγκαλιάζει αρχικά τον Ντίνο Μήτογλου και κατόπιν τους Κώστα Σλούκα και Λευτέρη Μαντζούκα.

Δείτε το VIDEO:

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ