ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Ναν στη Game Night: "Όλοι θέλουμε το τρόπαιο, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στον τελικό"

Final Four 2024, Ναν στη Game Night: "Όλοι θέλουμε το τρόπαιο, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στον τελικό"

Ο Κέντρικ Ναν μιλώντας στη Game Night αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR ανέφερε μεταξύ άλλων ότι όλοι στην ομάδα θέλουν το τρόπαιο και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο εαυτό στον τελικό.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πέτυχε μια επιβλητική νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, επικρατώντας 73-57 και προκρίθηκε στον τελικό του Final Four της EuroLeague. Ο Κέντρικ Ναν έζησε την πρώτη του ατμόσφαιρα στο Final Four όπως την περίμενε και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό στον τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κέντρικ Ναν στη Game Night: Για την πρώτη του εμπειρία σε Final Four: "Ήταν όπως περίμενα. Περίμενα το κοινό θα είναι μεγαλύτερο και ο θόρυβος πιο δυνατός. Εμφανίστηκαν μετά και η ατμόσφαιρα ήταν δυνατή".

Για τους παράγοντες που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό AKTOR στη νίκη: "Ήταν αρκετοί παράγοντες για τη νίκη. Έπρεπε να προσαρμοστούμε λίγο από το πρώτο στο δεύτερο μέρος. Έπρεπε να βγούμε μπροστά και να παίξουμε σκληρή άμυνα και το κάναμε".

Για το ότι το τριφύλλι απέχει 40 λεπτά από τη νίκη: "Είναι 40 λεπτά. Είμαι σίγουρος ότι όλοι σκέφτονται αυτό το πράγμα, όπως και εγώ. Όλοι το θέλουμε και θα προσπαθήσουμε".

Για το αν έχει κάποια προτίμηση για τον τελικό: "Δεν έχω κάποια προτίμηση. Παίξαμε και με τους δύο θα περιμένουμε να δούμε όποιον κερδίσει. Θα βγω έξω και θα δώσω το 100% στο σκοράρισμα και στην άμυνα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό".

Δείτε την Game Night

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024 GAME NIGHT ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ