FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Μοτιεγιούνας: "Υπήρξε καθυστέρηση των αγώνων, αλλά αυτό που μας ένοιαζε περισσότερο ήταν η ασφάλεια των θεατών"

Final Four 2024, Μοτιεγιούνας: "Υπήρξε καθυστέρηση των αγώνων, αλλά αυτό που μας ένοιαζε περισσότερο ήταν η ασφάλεια των θεατών"
SPORT24

Ο CEO της EuroLeague, Παούλιους Μοτιεγιούνας, μίλησε σε συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν το τζάμπολ του αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Φενέρμπαχτσε.

Ο CEO της EuroLeague, Παούλιος Μοτιεγιούνας, μίλησε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την παραμονή του τελικού της διοργάνωσης, όπου αναφέρθηκε στα γεγονότα που έλαβαν χώρα πριν από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Φενέρμπαχτσε.

Οι δύο ημιτελικοί καθυστέρησαν να ξεκινήσουν λόγω επεισοδίων που διαδραματίστηκαν έξω από την Uber Arena και ο Μοτιεγιούνας δήλωσε πως αυτό που ένοιαζε περισσότερο την διοργανώτρια ήταν η ασφάλεια των θεατών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Δεν είναι η αρχή που θέλαμε. Θέλουμε να δώσουμε κάποιες εξηγήσεις για ό,τι έγινε. Πριν ανοίξουν οι πόρτες, είδατε ότι κάποιοι επιχείρησαν να μπουν χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο. Κάποιοι το κατάφεραν. Η Αστυνομία παρενέβη και έλεγξε τα πάντα. Υπήρξε καθυστέρηση στην έναρξη των αγώνων, αλλά αυτό που μας ένοιαζε περισσότερο απ' όλα είναι η ασφάλεια των θεατών. Ελπίζουμε πως θα αποφύγουμε αντίστοιχα φαινόμενα στο μέλλον και δεν θα χρειαστεί να τοποθετηθούμε ξανά".

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ