FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Γκριγκόνις: "Στη Γερμανία στηρίζουν περισσότερο τον Σάρας"

Final Four 2024, Γκριγκόνις: "Στη Γερμανία στηρίζουν περισσότερο τον Σάρας"
INTIME

Ο Μάριους Γκριγκόνις πριν την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR για το Βερολίνο και το Final Four της EuroLeague τόνισε πως στη Γερμανία στηρίζουν περισσότερο τον Σάρας.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR, που να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε (22/5, 19:00, Match Center από το SPORT24) για τον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague, για το Βερολίνο, ο Μάριους Γκριγκόνις δήλωσες πως οι Γερμανοί στηρίζουν περισσότερο τον Σάρας.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Είμαι ενθουσιασμένος, είναι μία ωραία πρόκληση, μία νέα πρόσκληση για μένα πρώτη φορά. Θα προσπαθήσω να απολαύσω τη στιγμή. Έχω καλές αναμνήσεις από το Βερολίνο. Το πιο σημαντικό είναι να νικήσουμε".

Για τη Φενέρμπαχτσε: "Σ' αυτή τη στιγμή στη σεζόν όλοι ξέρουν για όλους. Πολλά τα παιχνίδια και έχουμε ήδη παίξει . Θα δούμε. Έχουμε ένα πλάνο και στο τέλος οι μικρές λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά".

Για το τι είπε ο Κώστας Σλούκας στους συμπαίκτες του για το Final Four: "Τίποτα ακόμα. Μάλλον αργότερα. Έχουμε κάποιες προπονήσεις ακόμα για τα παιχνίδια. Θεωρώ θα το κάνει αργότερα".

Για το αν οι Γερμανοί υποστηρίζουν Γκριγκόνιτς ή Σάρας: "Πιστεύω περισσότερο τον Σάρας. Είναι πιο γνωστός, πιο δημοφιλής, αλλά ο δικός μου κύκλος θα στηρίξει εμένα. Γενικότερα, όμως η Λιθουανία θα στηρίξει τον Σάρας".

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ