FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Φαλ: "Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη, θα παλέψουμε για το ελληνικό πρωτάθλημα"

Ο Μουσταφά Φαλ
Ο Μουσταφά Φαλ EUROKINISSI - KLODIAN LATO

Ο Μουσταφά Φαλ εξήγησε ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του τελευταίου ερυθρόλευκου στόχου της σεζόν, αυτόν της Stoiximan Basket League.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague, ωστόσο η "διαδρομή" του στη φετινή διοργάνωση δεν έφτασε στο τέλος της. Οι ερυθρόλευκοι έχουν και την υποχρέωση του μικρού τελικού, εκεί που θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε στην κάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τόνισε ότι θα ήθελε το "κάτι παραπάνω" αναφερόμενος στην παρουσία της ομάδας στο Final Four και εξήγησε ότι οι φίλαθλοι των Πειραιωτών είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μουσταφά Φαλ:

"Είχαμε πολλά "πάνω" και "κάτω" στη φετινή σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, αλλά θέλαμε το κάτι παραπάνω. Είναι λίγο απογοητευτικό αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Υπάρχει ένα τρόπαιο να κατακτήσουμε. Θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και να προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι την επόμενη σεζόν.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη, είναι πάντα στο πλευρό μας. Εύχομαι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν για πολλά χρόνια ακόμα και θα προσπαθούμε πάντα για να τους κάνουμε υπερήφανους".

TAGS FINAL FOUR 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ