FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Αταμάν για το επεισόδιο στο ξενοδοχείο: "Είδαμε απλά 15 προβοκάτορες, δεν εκφράζουν την Φενέρ αυτοί οι μικροί άνθρωποι"

Ο Αταμάν
Ο Αταμάν EUROKINISSI - KLODIAN LATO

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε για το επεισόδιο με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε στο ξενοδοχείο που μένει ο Παναθηναϊκός AKTOR ότι θεωρεί πως αυτοί οι άνθρωποι δεν χαρακτηρίζουν την τουρκική ομάδα, χαρακτηρίζοντάς τους "μικρούς".

Το επεισόδιο του Εργκίν Αταμάν με οπαδούς της Φενέρμπαχτσε κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού AKTOR στο ξενοδοχείο για το Final Four του Βερολίνου σημάδεψε την χθεσινή (22/5) βραδιά. Ο κόουτς των "πράσινων" όμως δεν θέλησε να σταθεί περισσότερο σε αυτό το γεγονός.

Ο Εργκίν Αταμάν ρωτήθηκε σχετικά στην συνέντευξη Τύπου, ξεκαθαρίζοντας ότι επρόκειτο απλώς για 15 προβοκάτορες, που δεν αντιπροσωπεύουν την Φενέρ.

Αναλυτικά ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για μένα και την ομάδα, χθες, όπως και την αστυνομία.

Δεν θα ήθελα να μιλήσω τώρα για κάτι μικρό που συνέβη από μικρούς ανθρώπους, για κάτι που θεωρώ πως δεν αντιπροσωπεύει όλη την οικογένεια της Φενέρμπαχτσε. Είδαμε απλά δεκαπέντε προβοκάτορες, δεν εκφράζουν τον οργανισμό της Φενέρμπαχτσε αυτοί. Εδώ είμαστε μόνο για το μπάσκετ"

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ