FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Βεζένκοβ: "Αποτύχαμε να διαχειριστούμε τα τρία τελευταία λεπτά, μένει η πικρία"

Final Four 2023, Βεζένκοβ: "Αποτύχαμε να διαχειριστούμε τα τρία τελευταία λεπτά, μένει η πικρία"
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Βεζένκοβ απέδωσε την ήττα του Ολυμπιακού στον τελικό της Euroleague στην παρουσία των ερυθρολεύκων στα τρία τελευταία λεπτά ενώ τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να πάρουν το πρωτάθλημα για να μην κριθεί αποτυχημένη η σεζόν.

Ο Σάσα Βεζένκοβ ισοφάρισε το ρεκόρ σκοραρίσματος του Σέιν Λάρκιν σε παιχνίδι τελικού της EuroLeague με τους 29 πόντους που έβαλε κόντρα στη Ρεάλ όμως αυτό δεν αποδείχτηκαν αρκετοί για να χαρίσουν το πολυπόθητο τρόπαιο στον Ολυμπιακό, μιας που το μεγάλο σουτ του Σέρχιο Γιουλ στα 3,2 δευτερόλεπτα από το φινάλε έκρινε τον τελικό με 79-78 υπέρ των Μαδριλένων.

Από την πλευρά του, ο MVP της Euroleague στάθηκε ιδιαίτερα στα τρία τελευταία λεπτά και όχι στα τελευταία δευτερόλεπτα, τονίζοντας πως θα έπρεπε οι Πειραιώτες να τα διαχειριστούν διαφορετικά, ενώ έστρεψε το βλέμμα του στο πρωτάθλημα, τονίζοντας πως πρέπει να κατακτηθεί από την ομάδα του για να κλείσει θετικά η σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Στα τελευταία λεπτά δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δύο φορές στους επτά πόντους είχαμε κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση. Αυτό είναι το μπάσκετ και η ομορφιά του, κάτι έκαναν καλύτερα και κέρδισαν τον αγώνα.

Είναι παικταράδες, έχουν έρθει πολλές φορές εδώ, ξέρουν να βάζουν τέτοια καλάθια. Στα τρία δευτερόλεπτα βάλαμε ένα σουτ στην Φενέρ, σήμερα το χάσαμε, δεν μπορούμε να βάζουμε τα πάντα.

Το παιχνίδι δεν κρίθηκε στην τελευταία άμυνα αλλά στα τρία τελευταία λεπτά. Το Κύπελλο το δικαιούται αυτός που το παίρνει, είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα και πρέπει να κλείσουμε όμορφα τη σεζόν.

Αν χάσουμε το πρωτάθλημα, θα κριθεί αποτυχημένη η σεζόν, αυτός είναι ο στόχος μας και από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε μόνο αυτόν τον στόχο.

Φτάσαμε κοντά, δουλέψαμε σκληρά, αποτύχαμε να διαχειριστούμε τα τρία τελευταία λεπτά, μένει η πικρία, πέρυσι ήταν ο ημιτελικός, φέτος ο τελικός.

Μπορεί στο τέλος να υπήρχε κούραση, μπορεί να νομίζεις ότι θα βάλεις το τρίποντο και θα το τελειώσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, ήταν ένας ωραίος τελικός.

Ευχαριστούμε τον κόσμο, ήταν τεράστιος, ξέρω ότι υπάρχει πικρία αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Αν πάει ένα ματς στην τελευταία κατοχή, μιά θα το βάλουμε εμείς και μία αυτοί, νομίζω ότι στα τρία-τέσσερα τελευταία λεπτά θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα".

TAGS FINAL FOUR 2023 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ