FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ολυμπιακός - Ρεάλ: Ο Βεζένκοβ έπιασε το ρεκόρ σκοραρίσματος του Λάρκιν, αλλά δεν το χάρηκε

Final Four 2023, Ολυμπιακός - Ρεάλ: Ο Βεζένκοβ έπιασε το ρεκόρ σκοραρίσματος του Λάρκιν, αλλά δεν το χάρηκε
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Σάσα Βεζένκοβ ισοφάρισε το ρεκόρ σκοραρίσματος του Σέιν Λάρκιν σε παιχνίδι τελικού της EuroLeague με τους 29 πόντους που έβαλε κόντρα στη Ρεάλ, αλλά δεν κατάφερε να το πανηγυρίσει.

Από τον παράδεισο στην κόλαση μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα βρέθηκε ο Ολυμπιακός, που είδε τον Σέρχιο Γιουλ να του στερεί το όνειρο για το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο. Κάπως έτσι πήγε στράφι και η συγκλονιστική εμφάνιση του Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος ισοφάρισε το ρεκόρ σκοραρίσματος σε επίπεδο τελικού EuroLeague, το οποίο κατείχε από το 2019 ο Σέιν Λάρκιν.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ των ερυθρολεύκων έκλεισε τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας 29 πόντους (9/13 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 5/5 βολές), μαζί με 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Είκοσι εννέα πόντους (3/7 δίποντα, 4/10 τρίποντα, 11/12 βολές) είχε σημειώσει και ο Σέιν Λάρκιν το 2019, στον τελικό ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι ούτε η εμφάνιση του Αμερικανού γκαρντ είχε συνοδευτεί με κούπα, αφού η ρωσικά αρκούδα είχε επικρατήσει τότε με 91-83.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΚΑΟΥΝΑΣ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ