FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Τζέιμς: "Λένε ότι είναι δύσκολο να νικήσεις μία ομάδα 3 φορές, δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιους αγώνες"

Ο Μάικ Τζέιμς
Ο Μάικ Τζέιμς EUROKINISSI - KLODIAN LATO

Ο Μάικ Τζέιμς δήλωσε ότι δεν θεωρεί πως η Μονακό έχει το πάνω χέρι στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (19/5, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) λόγω των δύο νικών της στην κανονική περίοδο, προσθέτοντας ότι στα Final Four δεν υπάρχουν φαβορί.

Ο Μάικ Τζέιμς ξέρει ότι στα Final Four δεν παίζουν ρόλο ούτε οι παραδόσεις, ούτε η προϊστορία. Ούτε καν οι αγώνες της κανονικής περιόδου. Και σε αυτό στάθηκε μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου του Final Four ενόψει του ημιτελικού της Μονακό με τον Ολυμπιακό (19/5, 18:00 Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Αποστολή Κάουνας: Χάρης Σταύρου

Ο σταρ των Μονεγάσκων στάθηκε στην χαρά που αισθάνετα για την πορεία της ομάδας του μέχρι το Final Four, το γεγονός ότι δεν υπάρχουν φαβορί, αλλά και ότι δεν υπάρχει στο μυαλό του το γεγονός ότι η Μονακό νίκησε δύο φορές τον Ολυμπιακό την κανονική περίοδο.

Αναλυτικά ο Μάικ Τζέιμς δήλωσε:

Για το Final Four: "Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε εδώ. Είχα βρεθεί ξανά σε Final Four το 2016, αλλά αισθάνομαι σαν να είναι η πρώτη μου φορά. Προσπαθώ να απολαύσω την στιγμή και ελπίζω να πάρουμε δύο νίκες".

Για το αν αισθάνεται ότι η Μονακό είναι το φαβορί στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό επειδή τον νίκησε δύο φορές στην κανονική περίοδο: "Δεν υπάρχουν φαβορί στα Final Four. Απλώς μπαίνεις στο παρκέ και παίζεις. Λένε ότι είναι δύσκολο να νικήσεις μία ομάδα τρεις φορές. Είναι όμως ένα παιχνίδι ο ημιτελικός και δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιους αγώνες".

Τop Price Νικητής Διοργάνωσης Ολυμπιακός σε απόδοση 3.30 από το pamestoixima.gr.

Για την παρουσία πολλών φίλων του Ολυμπιακού στο Final Four: "Είναι ωραίο να έχουμε φιλάθλους στο γήπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος για τον πρώτο αγώνα και έτοιμος".

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΜΟΝΑΚΟ ΚΑΟΥΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ