FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Παπανικολάου: "Δεν θέλουμε να γίνει κάποιος ήρωας, πρέπει να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ"

Ο Κώστας Παπανικολάου
Ο Κώστας Παπανικολάου EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου έμεινε πιστός στο δόγμα του Ολυμπιακού ότι η ομάδα είναι πάνω από τα πρόσωπα, δηλώνοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν ανάγκη στο Final Four από κάποιον παίκτη να προσπαθήσει να γίνει ήρωας, παρά απλώς όλοι να μείνουν πιστοί στον ρόλο τους.

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι πιο ώριμος από ποτέ. Βετεράνος των Final Four πλέον, ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ότι οι "ερυθρόλευκοι" το μόνο που έχουν να κάνουν στο Final Four του Κάουνας για να πετύχουν τους στόχους τους είναι να είναι οι... εαυτοί τους.

Αποστολή Κάουνας: Χάρης Σταύρου

Το μήνυμα του φόργουορντ των "ερυθρόλευκων" ήταν σαφές: Δεν χρειάζονται ηρωισμοί, παρά πίστη στο πλάνο της ομάδας, που την έφτασε σε αυτό το σημείο.

Αναλυτικά ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων" δήλωσε:

Για το Final Four: "Ελπίζω να απολαύσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Ας έχουμε σπουδαία παιχνίδια και να νικήσει η καλύτερη ομάδα".

Για το πόσο ανταγωνιστική ήταν η κανονική περίοδος και πότε πίστεψε ότι ο Ολυμπιακός θα πάει Final Four: "Νομίζω ότι την φετινή σεζόν σε κανένα σημείο δεν ήξερες αν θα έχεις καλή χρονιά. ‘Ηταν ανταγωνιστική σεζόν και αυτό το βλέπεις από τον τρόπο που άλλαζε η κατάταξη συνεχώς μέσα στην χρονιά. Μέχρι και τους τελευταίους γύρους δεν ξέραμε ποια ομάδα θα είναι 1η, 2η ή 8η. Δεν νομίζω ότι καμία ομάδα είχε την αυτοπεποίθηση ότι θα έχει καλή πορεία. Απλώς προσπαθείς να βελτιώνεσαι, περιμένοντας να δεις τι θα γίνει".

Final Four 2023: Τop Price Νικητής Διοργάνωσης Ολυμπιακός σε απόδοση 3.30 από το pamestoixima.gr

Για το ότι είναι το πρώτο Final Four ως αρχηγός και τι αλλάζει αυτό στο μυαλό του: "Νόμιζα ότι το πιο δύσκολο πράγμα που θα έκανα ήταν η συνέντευξη Τύπου. Αλλά ήταν εύκολο. Ευχαριστώ για αυτό και επειδή δεν μου κάνατε πολλές ερωτήσεις.

Στο Final Four πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να κάνεις ό,τι έκανες όλη την σεζόν. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις την ίδια συνταγή. Δεν θέλουμε κάποιον να γίνει ήρωας ή να κάνει κάτι ξεχωριστό. Πρέπει να δουλέψουμε με τον ίδιο τρόπο και να φέρουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού στο παρκέ και ανταγωνιστικότητα, να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ και θα δούμε τι θα γίνει.

Εδώ βρίσκονται τέσσερις ομάδες όπου μπορείς να πεις ότι είχαν ήδη μία καλή σεζόν. Όλοι είχαμε σπουδαία σεζόν και είναι καθαρά θέμα ημέρας και ποιος θα εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματά του σε δύο παιχνίδια για να πάρει το τρόπαιο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν ξέρεις πότε θα έχεις ξανά αυτή την ευκαιρία να είσαι σε ένα Final Four".

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΚΑΟΥΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ