FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Παπανικολάου: "Δεν είναι αποτυχία να χάνεις στον τελικό, αλλά πονάει, ήμασταν λίγα δευτερόλεπτα μακριά"

Final Four 2023, Παπανικολάου: "Δεν είναι αποτυχία να χάνεις στον τελικό, αλλά πονάει, ήμασταν λίγα δευτερόλεπτα μακριά"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ στον τελικό της EuroLeague μίλησε στη NOVA για την πίκρα που νιώθει η ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 79-78 στον τελικό του Final Four της EuroLeague από τη Ρεάλ. Ο Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις του στη NOVA τόνισε πως δεν είναι αποτυχία το αποτέλεσμα, όμως δεν παύει να πονάει.

Οι δηλώσεις του Παπανικολάου:

"Υπάρχει πίκρα, έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια, φτασαμε κοντά, δευτερόλεπτα μακριά από το τρόπαιο. Έτσι είναι ο αθλητισμός, όχι μόνο οι όμορφες στιγμές, αλλά και αυτές και πρέπει να το αποδεχθείς".

Για την επόμενη χρονιά: "Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τη νέα σεζόν, σημασία έχει να ηρεμήσουμε, να γυρίσουμε στον Πειραιά να ηρεμήσουμε να πάρουμε τον χρόνο μας, να επεξεργαστούμε που έχει συμβεί.

Είπα και την πρώτη μέρα που ήρθαμε εδώ, ότι μία ομάδα θα πάρει το τρόπαιο, αλλά και οι τέσσερις ομάδες είχαν τρομερή σεζόν και δεν είναι αποτυχία να χάνεις στον τελικό, πονάει, αλλά το να χάνεις στο τελευταίο σουτ, σημαίνει ότι ήσουν λίγα δευτερόλεπτα μακριά. Να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα, ίσως είναι ένας καλός τρόπος να επανέλθουμε".

Τι θα πει στους συμπαίκτες του: "Ο καθένας θέλει τον χρόνο του να ηρεμήσει και όταν είμαστε έτοιμοι μαζί με τους προπονητές, θα πούμε πράγματα και θα πάμε παρακάτω".

Δείτε την Game Night:

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΚΑΟΥΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ