FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Τέσσερα τσάρτερ από Ελλάδα και ακόμα 1.500 οπαδοί στο Κάουνας για τον τελικό

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Τέσσερα τσάρτερ από Ελλάδα και ακόμα 1.500 οπαδοί στο Κάουνας για τον τελικό
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / EUROLEAGUE/ EUROKINISSI

Κόκκινο πανδαιμόνιο. Ακόμα 1.500 φίλοι του Ολυμπιακού θα φτάσουν στο Κάουνας για να δουν από κοντά τον τελικό του Final Four 2023 και να στηρίξουν την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Τα αδύνατα δυνατά κάνουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για να φτάσουν στο Κάουνας και να δουν από κοντά τον τελικό του Final Four 2023 ανάμεσα στην αγαπημένη τους ομάδα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση και τις προσπάθειες που κάνει η ερυθρόλευκη ΚΑΕ για να βοηθήσει όσο μπορεί τον κόσμο, περίπου 1.500 Έλληνες υποστηρικτές της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα αναμένεται να δώσουν το παρών στη Ζαλγκίριο Αρένα.

Αποστολή Κάουνας: Σπύρος Καβαλιεράτος

Ευρωλίγκα στο pamestoixima.gr με σούπερ στοιχηματικές επιλογές | 21+

Τελικά τα τσάρτερ που θα ξεκινήσουν από Ελλάδα για Λιθουανία δεν θα είναι δύο, αλλά τέσσερα, ενώ κάποιοι έχουν βρει μεμονωμένες πτήσεις. Ακόμα κάποιοι άλλοι αναμένεται να φτάσουν οδικώς στο Κάουνας. Ο αριθμός των φιλάθλων, μπορεί, βέβαια να αυξηθεί κι άλλο εντός της ημέρας, αφού η ζήτηση είναι πραγματικά πολύ μεγάλη και υπάρχει πολύς κόσμος που βρίσκεται stand-by για να ταξιδέψει έστω και την τελευταία στιγμή. Γίνεται εξάλλου προσπάθεια για να βρεθεί και πέμπτη πτήση τσάρτερ, ωστόσο, αυτό το σενάριο μοιάζει λίγο δύσκολο στην παρούσα φάση.

Να σημειώσουμε ότι οι εν λόγω φίλοι του Ολυμπιακού προμηθεύτηκαν μέσω διαδικτύου τα εισιτήρια τους για το γήπεδο, αφού αρκετοί οπαδοί της Μονακό τα έβγαλαν στα σφυρί, μετά την ήττα από τους ερυθρόλευκους.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE FINAL FOUR ΚΑΟΥΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ