FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Δύο τσάρτερ με ερυθρόλευκους οπαδούς στο Κάουνας για τον τελικό

EUROLEAGUE / FINAL 4 /  /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / FINAL 4 / / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Περίπου ακόμα 500 οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένονται στο Κάουνας με πτήσεις τσάρτερ για τον μεγάλο τελικό του Final Four 2023 κόντρα στη Ρεάλ.

Τρέλα και πανδαιμόνιο επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στον μεγάλο τελικό του Final Four 2023 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αποστολή Κάουνας: Χάρης Σταύρου

Ευρωλίγκα στο pamestoixima.gr με σούπερ στοιχηματικές επιλογές | 21+

Όπως όλα δείχνουν δύο τσάρτερ γεμάτα με 500 ερυθρόλευκους οπαδούς αναμένονται στο Κάουνας για τη μεγαλύτερη μάχη της σεζόν, ενώ γίνεται και προσπάθεια να βρεθούν κι άλλα διαθέσιμα αεροσκάφοι, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να ταξιδέψουν από την Ελλάδα για να στηρίξουν τους Πειραιώτες.

Εξαρχής είχαμε τονίσει πως το ταξίδι από τη χώρα μας για τη Λιθουανία δεν θα ήταν εύκολο, μιας και δεν υπάρχουν πολλές πτήσεις, ενώ και το κόστος τόσο της μετακίνησης, όσο και της διαμονής (λόγω του περιορισμένου αριθμού καταλυμάτων) είναι μεγάλο. Παρά ταύτα οι ερυθρόλευκοι οπαδοί κάνουν την υπέρβαση με στόχο να πανηγυρίσουν το τέταρτο τρόπαιο της EuroLeague. Κάπως έτσι, υπολογίζεται πως στη Ζαλγκίριο Αρένα θα βρίσκονται περίπου 7.000 Έλληνες.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ