FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ολυμπιακός - Ρεάλ: Το ιατρικό δελτίο του μεγάλου τελικού

Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε
Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε INTIME

Δείτε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν από τον μεγάλο τελικό του Final Four της EuroLeague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ρεάλ (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ θα κοντραριστούν σήμερα (21/5) στον τελικό του Final Four (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), στον αγώνα της χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού δεν θα έχει κάποια απουσία.

Ευρωλίγκα στο pamestoixima.gr με σούπερ στοιχηματικές επιλογές | 21+

Η Ρεάλ από την πλευράς της δεν θα έχει στην διάθεσή της τους τραυματίες Γκάμπριελ Ντεκ, Κάρλος Αλοθέν και τον τιμωρημένο Γκερσόν Γιαμπουσέλε. Την ίδια στιγμή, έχει χαρακτηριστεί ως εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Βενσάν Πουαριέ λόγω προβλήματος στην γάμπα. Για την ακρίβεια, οι Μαδριλένοι έχουν αναφέρει ότι κατά 99% δεν θα αγωνιστεί.

Ερωτηματικό αποτελεί για τους Μαδριλένους η συμμετοχή του Πετρ Κορνελί. Ο λόγος δεν είναι κάποιος τραυματισμός του Γάλλου, αλλά το γεγονός ότι αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, με τον Τσους Ματέο να προτιμάει τους Έλι Εντιαγιέ (πάουερ φόργουορντ - ξεκίνησε στην βασική πεντάδα και αγωνίστηκε 7 λεπτά) και Αλμπέρτο Αμπάλντε (γκαρντ/φόργουορντ - δεν πήρε χρόνο συμμετοχής) για τις δύο τελευταίες θέσεις της 12αδας.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΟΥΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ