FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ολυμπιακός - Ρεάλ: Πού θα δείτε τον μεγάλο τελικό, ώρα και κανάλι

Ο Σέρχιο Γιουλ με τον Τόμας Γουόκαπ
Ο Σέρχιο Γιουλ με τον Τόμας Γουόκαπ INTIME

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ρεάλ (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στον τελικό του Final Four της EuroLeague, ψάχνοντας για την τέταρτη κούπα του στην διοργάνωση.

Η αναμονή τελείωσε. Ολυμπιακός και Ρεάλ είναι οι τελευταίες ομάδες που έμειναν όρθιες στον μαραθώνιο της EuroLeague και απόψε (21/5) θα παλέψουν στον τελικό του Final Four (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα ψάξουν για τον 4ο τίτλο της ιστορίας τους στον θεσμό και αναμένεται να έχουν περίπου 7.000 οπαδούς στο πλευρό τους, κάτι που σημαίνει ότι η Ζαλγκίριο Αρένα θα μοιάζει με... ΣΕΦ.

Euroleague με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, ενώ η Ρεάλ δεν θα έχει στην διάθεσή της τους τραυματίες Γκάμπριελ Ντεκ, Κάρλος Αλοθέν και τον τιμωρημένο Γκερσόν Γιαμπουσέλε, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολη (κατά 99% εκτός σύμφωνα με τους Μαδριλένους) η συμμετοχή του Βενσάν Πουαριέ.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στον μικρό τελικό, η Μονακό θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα (17:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΟΥΝΑΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ