FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Όλοι οι παίκτες έγιναν... Βεζένκοβ φορώντας μάσκα του όταν τον υποδέχθηκαν

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Όλοι οι παίκτες έγιναν... Βεζένκοβ φορώντας μάσκα του όταν τον υποδέχθηκαν
PRINTSCREEN

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ετοίμασαν μία έκπληξη στον Σάσα Βεζένκοβ, αφού τον περίμεναν στο ξενοδοχείο φορώντας όλοι μάσκες με το πρόσωπό του, για να τον τιμήσουν επειδή αναδείχθηκε MVP της EuroLeague.

Ο Σάσα Βεζένκοβ αναδείχθηκε MVP της EuroLeague και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό φρόντισαν με τον τρόπο τους να τον τιμήσουν και να τον κάνουν να χαμογελάσει.

Τop Price Νικητής Διοργάνωσης Ολυμπιακός σε απόδοση 3.30 από το pamestoixima.gr

Με τον Βούλγαρο φόργουορντ λοιπόν να πηγαίνει προς το εστιατόριο του ξενοδοχείου, οι παίκτες του Ολυμπιακού φορούσαν μάσκες με το πρόσωπό του, όπως και η οικογένειά του όταν έγινε γνωστό ότι κατέκτησε το βραβείο του MVP, αποθεώνοντάς τον όταν μπήκε στον χώρο.

Δείτε το VIDEO:

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.



To φετινό Final Four της EuroLeague θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το Novasports

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΟΥΝΑΣ FINAL 4 ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ