FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Ο Τζορτζ Πάπας αποθεώθηκε στο ξενοδοχείο

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Ο Τζορτζ Πάπας αποθεώθηκε στο ξενοδοχείο

Τον Τζορτζ Πάπας οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον λατρεύουν ιδιαίτερα και τού το έδειξαν αποθεώνοντάς τον έξω από το ξενοδοχείο τη στιγμή της επιβίβασης της αποστολής στο λεωφορείο που θα τη μετέφερε στη Ζαλγκίριο Αρένα.

Πολύ δεν έχει παίξει ο Τζορτζ Πάπας από την ημέρα που ήρθε στον Ολυμπιακό, αφού αυτός ήταν ούτως ή άλλως ο ρόλος του, την ίδια ώρα ωστόσο αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες της ερυθρόλευκης εξέδρας.

Final Four 2023: Τop Price Νικητής Διοργάνωσης Ολυμπιακός σε απόδοση 3.30 από το pamestoixima.gr

Σε κάθε περίπτωση ο ομογενής γκαρντ γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών των Πειραιωτών, όπως ακριβώς συνέβη κατά την αναχώρηση της αποστολής από το ξενοδοχείο της Ζαλγκίριο Αρένα. Συμμετείχε μάλιστα και ο ίδιος σηκώνοντας τα χέρια του με ρυθμό.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΚΑΟΥΝΑΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ