FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ολυμπιακός - Μονακό: Πού θα δείτε τον μεγάλο ημιτελικό, ώρα και κανάλι

Ο Κώστας Σλούκας σε αγώνα Ολυμπιακός - Μονακό
Ο Κώστας Σλούκας σε αγώνα Ολυμπιακός - Μονακό INTIME

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μονακό (18:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στον 1ο ημιτελικό του Final Four του Κάουνας, με στόχο την πρόκριση στον τελικό. Μπαρτσελόνα - Ρεάλ (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) ο δεύτερος ημιτελικός.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Η αναμονή τελειώνει. Ο Ολυμπιακός ρίχνεται σήμερα (19/5) στην μάχη του Final Four του Κάουνας αντιμετωπίζοντας την Μονακό (18:00 Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στον πρώτο ημιτελικό.

Στην Ζαλγκίριο Αρένα, έχοντας στο πλευρό τους περίπου 4.500 οπαδούς, οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό, θέλοντας να παίξει ένα μπάσκετ χωρίς ηρωισμούς, όπως είπε και ο Κώστας Παπανικολάου στην συνέντευξη Τύπου του Final Four. Οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν πλήρεις, όπως και η Μονακό.

Top Price στην κατάκτηση του Final 4 από τον Ολυμπιακό σε απόδοση 3.30 | 21+

Στον δεύτερο ημιτελικό της βραδιάς υπάρχει το ισπανικό clasico, με την Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει την Ρεάλ (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24)

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 MEDIA EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR FINAL 4 ΚΑΟΥΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ