FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Το SPORT24 στην αναχώρηση της ερυθρόλευκης αποστολής για το Κάουνας

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Το SPORT24 στην αναχώρηση της ερυθρόλευκης αποστολής για το Κάουνας

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Κάουνας, όπου θα διεξαχθεί το Final Four της EuroLeague. Το SPORT24 βρέθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" για να μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ πριν από την έναρξη του ταξιδιού με στόχο τον τέταρτο τίτλο της EuroLeague.

Στο αεροπλάνο με προορισμό το Κάουνας επιβιβάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Μαΐου η αποστολή του Ολυμπιακού, για να διεκδικήσει τον τέταρτο τίτλο της EuroLeague. Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν για τη Λιθουανία, με την ψυχολογία στα ύψη μετά από την πρόκριση στο Final Four, αλλά και την στοχοπροσήλωση που απαιτεί η τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Top Price στην κατάκτηση του Final 4 από τον Ολυμπιακό σε απόδοση 3.30 | 21+

Το SPORT24 βρέθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να καταγράψει τις τελευταίες στιγμές πριν από την επιβίβαση στο αεροπλάνο και τις εικόνες από την ερυθρόλευκη αποστολή. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος, ο Σπύρος Καβαλιεράτος, ο Γιάννης Φιλέρης και ο Χάρης Σταύρου μαζί με τον Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο μετέφεραν το κλίμα από το αεροδρόμιο, στην αρχή του μεγάλου ταξιδιού με προορισμό την κατάκτηση της κορυφής.

Λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησαν στους δημοσιογράφους γι αυτά που έρχονται στο Κάουνας, αλλά κι αυτά που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός ώστε να κατακτήσει τον τέταρτο τίτλο της EuroLeague.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR ΚΑΟΥΝΑΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ