FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Βεζένκοβ: "Είμαστε έτοιμοι, ακολουθούμε το παράδειγμα των αρχηγών"

EUROLEAGUE 2022-2023 / FINAL-4 /         (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / FINAL-4 / ( / EUROKINISSI) ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Έτοιμος αισθάνεται ο Σάσα Βεζένκοβ για το Final Four 2023, όπως δήλωσε πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Κάουνας, προσθέτοντας πως η ομάδα ακολουθεί το παράδειγμα των αρχηγών της, που είναι και οι πλέον έμπειροι.

Λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Κάουνας ο Σάσα Βεζένκοβ δήλωσε πως οι ερυθρόλευκοι είναι ετοιμοπόλεμοι, όχι μόνο για τον ημιτελικό με τη Μονακό (19/05, 18:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), αλλά συνολικά για την τελική φάση της διοργάνωσης.

"Νιώθουμε καλά και έτοιμοι. Γεμίσαμε τις μπαταρίες μας, κάναμε προπονήσεις. Δεν χρειάζεται έξτρα κίνητρο ή συγκέντρωση, είμαστε έτοιμοι για μάχη" δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

"Σε αυτά τα τουρνουά, ο καθένας το ζει διαφορετικά. Ακολουθούμε το παράδειγμα των δύο αρχηγών, του Παπανικολάου και του Σλούκα, που είναι οι πιο μεγάλοι. Με δουλειά, με συνέπεια και αφοσίωση θα κάνουμε ό,τι κάναμε ως τώρα".

Τop Price Νικητής Διοργάνωσης Ολυμπιακός σε απόδοση 3.30 από το pamestoixima.gr

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΟΥΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ