FINAL FOUR 2023

Final Four 2023: Ο βοηθός των Σακραμέντο Κινγκς στο Κάουνας "για να υποστηρίξει τον Βεζένκοβ"

Final Four 2023: Ο βοηθός των Σακραμέντο Κινγκς στο Κάουνας "για να υποστηρίξει τον Βεζένκοβ"

Ο Τζόρντι Φερνάντεθ, μέλος του προπονητικού επιτελείου των Σακραμέντο Κινγκς, βρέθηκε στο Κάουνας για το Final Four της EuroLeague, αλλά και για τον Σάσα Βεζένκοβ.

Στο Κάουνας για το Final Four 2023, γενικά, αλλά και για τον Σάσα Βεζένκοβ, ειδικότερα, βρέθηκε ένας από τους βοηθούς προπονητές των Σακραμέντο Κινγκς, ο Ισπανός Τζόρντι Φερνάντεθ.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονακό, ο κ. Φερνάντεθ ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Ήταν στη λίστα μου. Πάντα ήθελα να πάω να δω από κοντά ένα Final Four της EuroLeague. Είμαι εδώ για να τον υποστηρίξω (τον Βεζένκοβ). Θέλουμε να τον δούμε να τελειώνει δυνατά τη σεζόν. Από ό,τι έχουμε δει όλη τη σεζόν είναι ένας πολύ καλός παίκτης με υψηλό μπασκετικό IQ.

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Όπως είδατε το ξεκίνημα δεν ήταν καλό. Το παιχνίδι ήταν αργό, χάθηκαν πολλές βολές. Μετά το ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε συγκεντρωμένος, έπαιξε πραγματικά σαν ομάδα και έκανε αυτό το εντυπωσιακό 27-2.

Ο Βεζένκοβ παίζει πολύ καθαρό και ήρεμο τέμπο, αυτό τον κάνει ξεχωριστό. Αυτό μπορεί να μοιάζει εύκολο, αλλά δεν είναι".

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΟΥΝΑΣ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ