FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Σάσα Βεζένκοβ στο SPORT24: "Πρέπει να είμαστε πάνω από το 100%, η Ρεάλ έχει κάνει ασύλληπτα πράγματα τον τελευταίο μήνα"

Final Four 2023, Σάσα Βεζένκοβ στο SPORT24: "Πρέπει να είμαστε πάνω από το 100%, η Ρεάλ έχει κάνει ασύλληπτα πράγματα τον τελευταίο μήνα"

Ασύλληπτη χαρακτήρισε την πορεία της Ρεάλ τον τελευταίο ένα μήνα ο Σάσα Βεζένκοβ, μιλώντας στην κάμερα του SPORT24 στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από το μεγάλο τελικό του Final Four 2023. 

Στην επικινδυνότητα, την εμπειρία, αλλά και την αυτοπεποίθηση της Ρεάλ στάθηκε ο Σάσα Βεζένκοβ μιλώντας στην κάμερα του SPORT24, στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από το μεγάλο τελικό του Final Four 2023.

"Δεν υπάρχει πίεση. Παίζουμε με μία έμπειρη ομάδα, που έχει κάνει καλή δουλειά τον τελευταίο μήνα. Δεν ξέρω ποιο είναι το πλεονέκτημά μας, νομίζω η χημεία και το ομαδικό παιχνίδι. Είναι ένας τελικός όμως.

Αποστολή στο Κάουνας: Χάρης Σταύρου

Ο Ταβάρες είναι κυρίαρχος. Παίζει εξαιρετικά όλη τη σεζόν, αλλά τώρα τελευταία είναι το κάτι άλλο. Πιστεύω ότι είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο η Ρεάλ είναι εδώ αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός, δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτόν", ανέφερε αρχικά ο Βούλγαρος φόργουορντ.

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Για το τι εννοούσε ο Μπαρτζώκας όταν είπε ότι ο Γουόκαπ δεν είναι εξυπνάκιας: "Το έχουμε ζητήσει, θα κάνει αυτό που θα πει ο προπονητής, δεν θα προσπαθήσει να κλέψει ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Ό,τι και να "διαβάσει" θα κάνει αυτό που θέλει ο προπονητής, γιατί ξέρει τι θέλει και ξέρει που να βρει κάθε συμπαίκτη".

Για το αν έχει φύγει το πολύ άγχος: "Ο ημιτελικός είναι μεν πιο δύσκολος γιατί πρέπει να πας στον τελικό. Όμως και στον τελικό είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο τρόπαιο. Θα υπάρχει σίγουρα το στρες και το άγχος, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης, όπως είχαμε στο πρώτο ημίχρονο με τη Μονακό. Αυτά που έχει κάνει η Ρεάλ τον τελευταίο μήνα είναι ασύλληπτα. Έχει, λοιπόν, αυτοπεποίθηση, έχει έτοιμους παίκτες, έχει και την εμπειρία, οπότε θα πρέπει να είμαστε πάνω από το 100%".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 5'45":

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΚΑΟΥΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ