FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ο Κώστας Σλούκας στην Game Night: "Το γήπεδο ήταν κόκκινο, θέλουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στον τελικό"

Ο Κώστας Σλούκας στην Game Night
Ο Κώστας Σλούκας στην Game Night

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην Game Night μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού και την πρόκριση στον τελικό της EuroLeague για την αλλαγή της ομάδας στο ημίχρονο, αλλά και τη στήριξη του κόσμου που έβαψε "κόκκινη" τη Ζαλγκίριο Αρένα.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη (76-62) απέναντι στη Μονακό και μαζί την πρόκριση στον τελικό της EuroLeague, με στόχο την κατάκτηση της διοργάνωσης για 4η φορά στην ιστορία τους.

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην Game Night για τον θρίαμβο των Πειραιωτών, την αλλαγή στο ημίχρονο, αλλά και δυνατό παρών που έδωσε ο "ερυθρόλευκος" κόσμος στη Ζαλγκίριο Αρένα.

Για το τι έγινε στο ημίχρονο και παρουσίασε μία άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός:

"Είδαμε ξεκάθαρα ότι έπρεπε να κάνουμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση και φυσικά καλύτερη άμυνα. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία που σκόραραν με τέτοιο ταλέντο δύο πόντους στο 3ο δεκάλεπτο. Νομίζω ότι στο 4ο δεκάλεπτο το καθαρίσαμε με καλύτερες επιλογές κι ακόμα καλύτερη άμυνα".

Για την πρόκριση στον τελικό:

"Δεν απελευθερωθήκαμε. Θέλουμε τον τίτλο για να απελευθερωθούμε τελείως. Είναι ο στόχος μας αυτής της χρονιάς. Επιτεύχθη και πλέον έχει μείνει ένα παιχνίδι, 40 λεπτά για να παλέψουμε για τον τίτλο".

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Για τον κόσμο:

"Περιμένουμε κι άλλους. Είναι πολύ μεγάλες οι στιγμές που ζούμε. Τους ευχαριστούμε. Πραγματικό το γήπεδο ήταν κόκκινο και θέλουμε να είναι ακόμα περισσότερος κόσμος στον τελικό".

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΚΑΟΥΝΑΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ GAME NIGHT ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ