FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην Game Night: "Αυτά είπα στο ημίχρονο στους παίκτες μου"

Final Four 2023, Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην Game Night: "Αυτά είπα στο ημίχρονο στους παίκτες μου"
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην Game Night για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο κι ο Ολυμπιακός μπήκε στο 3ο δεκάλεπτο κι έκανε το εκπληκτικό 27-2, γυρίζοντας τον ημιτελικό με τη Μονακό τούμπα.

Κάνοντας μια ονειρική τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός έφερε τούμπα το ματς με τη Μονακό και τσέκαρε το εισιτήριό του για τον μεγάλο τελικό του Final Four 2023.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στην Game Night αναφέρθηκε σε όσα είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να μπουν στην 3η περίοδο και να γυρίσουν το ματς.

Για το τι είπε στο ημίχρονο:

"Συνειδητοποίησα ότι είμαστε πάρα πολύ νευρικοί. Ιδιαίτερα αγχωμένοι κι ότι πρέπει να ηρεμήσουμε. Τους είπα "μην ανησυχείτε, πάμε να βρούμε την κατοχή". Κάναμε μικρές αλλαγές στην τακτική μας, είπαμε πού πρέπει να δώσουμε έμφαση και βασικά τούς είπα "πρέπει να ηρεμήσετε. 13 πόντους για μας δεν είναι τίποτα, ότι αν το έχουμε μειώσει κάτω από έξι στο τρίτο δεκάλεπτο, θα έχουμε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε. Φυσικά δεν φαντάστηκα ότι θα κάνουμε 27-2, αλλά η άμυνά μας ήταν φανταστική στο 3ο δεκάλεπτο. Έπαιζε ο ένας για τον άλλον. Αυτό το πράγμα μάς έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση μπροστά".

Για το αν περίμενε την αρχική εικόνα του Ολυμπιακού:

"Το έχω πει και στο παρελθόν. Είναι οι μεγάλες προσδοκίες που εμείς έχουμε δημιουργήσει. Δηλαδή αυτή τη στιγμή επειδή ήμασταν πρώτοι, όλη τη χρονιά δεύτεροι, παίρναμε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή εμφανιζόμαστε σαν μία ομάδα που είναι φοβερά δύσκολο να χάσει, απαράδεκτο. Δεν είναι έτσι, παίζουν κι οι αντίπαλοι. Είδατε και τη Μονακό πώς έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο, με τι αθλητικότητα, με τι ένταση και στις δύο πλευρές του γηπέδου".

Για το άγχος της Κυριακής:

"Πάντα όταν παίζεις έναν τελικό έχεις άγχος. Όπως θα έχουν κι οι αντίπαλοί μας άγχος, όποια ομάδα κι αν είναι. Ο σκοπός μας είναι κάπως να το μανατζάρουμε αυτό, να δουλέψουμε σ' αυτόν τον τομέα. Ό,τι έχουμε κατακτήσει το έχουμε πάρει μόνοι μας, δεν μας το χάρισε κανείς κι ότι αξίζει σε 40 λεπτά να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα μας και τον κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει".

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Για το αν είναι υπέρβαση:

Δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει η ζωή. Μπορείς να πεις ότι είναι υπέρβαση αυτό που έχει γίνει φέτος, αλλά μπορεί να τα καταφέρουμε στον τελικό και να κερδίσουμε. Συχνά έχεις όλες τις συνθήκες ευνοϊκές και δεν τα καταφέρνεις. Είμαστε χαρούμενοι από αυτή τη διαδρομή. Νομίζω ότι δώσαμε τέτοια πίστη στους φιλάθλους μας να μας ακολουθούν και στο Βελιγράδι πέρυσι και εδώ, είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση για μας".

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΚΑΟΥΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ GAME NIGHT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ