FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Μπαρτσελόνα: Ο Ναβάρο άφησε ανοιχτό ένα παράθυρο για τον Γιασικεβίτσιους

Final Four 2023, Μπαρτσελόνα: Ο Ναβάρο άφησε ανοιχτό ένα παράθυρο για τον Γιασικεβίτσιους
PRINTSCREEN

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, άφησε ανοιχτό ένα παράθυρο για το ενδεχόμενο παραμονής του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά το πέρας της φετινής σεζόν.

Παρόλο που το συμβόλαιο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και η αποχώρησή του από τη Βαρκελώνη θεωρείται δεδομένη (μιας και δεν κατέκτησε η Μπαρτσελόνα την EuroLeague για να ενεργοποιηθεί η σχετική option), ο αθλητικός διευθυντής των Μπλαουγκράνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, δεν ήθελε να αφήσει να εννοηθεί ότι έχει επέλθει οριστική ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού ο στόχος της κατάκτησης της Liga Endesa παραμένει ζωντανός.

"Πάθαμε ό,τι και πέρσι. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Το πρότζεκτ μας κατάφερε να βρεθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Final Four, κάτι που δεν είναι εύκολο. Φέτος νομίζαμε ότι είχαμε καλύτερο μομέντουμ επειδή προερχόμασταν από 11 σερί νίκες και είχαμε πιο έμπειρους παίκτες, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε.

Είναι μια επιλογή (να συνεχίσουμε με τον Γιασικεβίτσιους). Όπως έχω ξαναπεί και όπως έχει πει ο ίδιος, θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν και θα δούμε πως αισθανόμαστε. Τώρα όμως επικεντρωνόμαστε στο εγχώριο πρωτάθλημα, που είναι πολύ σημαντικό. Όταν τελειώσει θα μιλήσουμε. Έχουμε μπροστά μας ενάμιση μήνα και πρέπει να είμαστε επαγγελματίες.

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Κάναμε ένα φρικτό δεύτερο μέρος κόντρα στη Ρεάλ. Δεν είχαμε τον έλεγχο, κάναμε πολλά λάθη. Δεν είμαστε έτοιμοι απέναντι σε μία ομάδα που ξέρει να παίζει πολύ καλά σε αυτό το σημείο. Όταν ήμασταν ισόπαλοι είχε 5 ή 6 ευκαιρίες να προσπεράσουμε, αλλά δεν συνέβη. Νομίζω ότι ήταν περισσότερο πνευματικό, παρά τακτικό το θέμα", ανέφερε αναλυτικά ο Ναβάρο.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ