ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Μόνο έτσι μένει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

Μπαρτσελόνα: Μόνο έτσι μένει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
©FCBBASKET

Η AS αποκάλυψε τον όρο που θα κρατήσει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Μπαρτσελόνα για μία ακόμα σεζόν.

Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από την Ουνικάχα Μάλαγα στα προημιτελικά του Copa del Rey έθεσε -ξανά- τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προ των ευθυνών του και έφερε εκ νέου στο προσκήνιο τη συζήτηση γύρω από το μέλλον του στο κλαμπ.

Όπως αποκαλύπτει η AS σε δημοσίευμά της, στο συμβολαίο του Λιθουανού τεχνικού με τους Μπλαουγκράνα, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι, υπάρχει ένας όρος αυτόματης ανανέωσης. Πώς θα ενεργοποιηθεί αυτός; Αν η Μπάρτσα κατακτήσει το τρόπαιο της EuroLeague στο Final Four που θα διεξαχθεί στο Κάουνας (19-21 Μαΐου). Ωστόσο, ακόμα κι αν όντως η ισπανική ομάδα πάρει τα ηνία από την back-to-back πρωταθλήτρια Αναντολού Εφές, ο Σάρας θα έχει την επιλογή να αρνηθεί τον έξτρα χρόνο στο συμβόλαιό του και να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι.

Αν πάλι ο πολυπόθητος στόχος της κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου δεν επιτευχθεί είναι σχεδόν βέβαιο πως οι δύο πλευρές δεν θα μπουν σε συζητήσεις ανανέωσης, ενώ κάποια ονόματα πιθανών αντικαταστατών έχουν αρχίσει ήδη να ακούγονται στην Ισπανία. Ο λόγος για τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος είναι και ο τελευταίος τεχνικός που έχει σηκώσει την EuroLeague με την Μπαρτσελόνα το 2010, αλλά και για τον Γιάκα Λάκοβιτς, άλλοτε παίκτη της ομάδας (2006-11) και νυν προπονητή της Γκραν Κανάρια.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ