FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Μπαρτσελόνα: Ο Μίροτιτς δεν έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις για το μέλλον του

Final Four 2023, Μπαρτσελόνα: Ο Μίροτιτς δεν έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις για το μέλλον του
©FCBBASKET

Ο Νίκολα Μίροτιτς έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια με την Μπαρτσελόνα, όμως κάθε άλλο παρά σίγουρο μοιάζει το μέλλον του στο κλαμπ.

Στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας, όχι όμως για καλό, βρίσκεται ο Νίκολα Μίροτιτς, μετά την απογοητευτική παρουσία του στον ημιτελικό του Final Four 2023 και την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ. Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις στην προπόνηση των Μπλαουγκράνα ενόψει του μικρού τελικού με τη Μονακό, αποφεύγοντας, ωστόσο, να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το μέλλον του.

"Είμαστε εδώ που είμαστε. Είναι μία δύσκολη στιγμή, αλλά η ζωή σε βάζει σε δύσκολες καταστάσεις και πρέπει να είσαι δυνατός. Το μέλλον μου δεν με ανησυχεί, ποτέ δεν με ανησυχεί. Προφανώς όταν τελειώσει η σεζόν, ο σύλλογος ξέρει ότι είμαι εκεί και θα μιλήσουμε για όσα πρέπει να συζητηθούν.

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Έχω συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα για άλλα δύο χρόνια και θα ήθελα να το τελειώσω. Υπάρχουν όμως παίκτες, στο μπάσκετ και σε άλλα αθλήματα, που μερικές φορές δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος του συμβολαίου τους.

Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Απομένει ένας τίτλος. Δεν θέλουμε να επαναληφθεί ό,τι έγινε πέρσι (σσ. ηττήθηκαν από τη Ρεάλ στον ημιτελικό του Final Four και έχασαν τη Liga Endesa επίσης από τους Μαδριλένους). Πρέπει να κερδίσουμε γιατί το αξίζει το κλαμπ. Το σημαντικό είναι πάρουμε το πρωτάθλημα, να κλείσουμε τη σεζόν με θετικό πρόσημο και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς. Ζω μέρα με τη μέρα, δεν ζω σκεπτόμενος τι θα κάνω σε δύο μήνες, του χρόνου ή αν θα επιστρέψω σε ένα Final Four. Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου", είπε μεταξύ άλλων ο Μίροτιτς.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ