FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, GM Μονακό: "Πρέπει να πληρώσεις βαρύ τίμημα για να αποκτήσεις εμπειρία"

Final Four 2023, GM Μονακό: "Πρέπει να πληρώσεις βαρύ τίμημα για να αποκτήσεις εμπειρία"

Η έλλειψη εμπειρίας της Μονακό ήταν αυτή που της στοίχισε περισσότερο στο Final Four 2023, όπως ανέφερε ο GM της ομάδας, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Στην έλλειψη εμπειρίας απέδωσε την κατάρρευση της Μονακό στην τρίτη περίοδο και την ήττα της από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final Four 2023, ο General Manager της ομάδας, Ολεξέι Γεφίμοβ.

"Η εμπειρία είναι ανεκτίμητη και για να την αποκτήσεις πρέπει κάποιες φορές να πληρώσεις ένα βαρύ τίμημα. Το ότι βρεθήκαμε στο Final Four είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα από μόνο του. Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για αυτό το ιστορικό αυτό ταξίδι", ανέφερε ενδεικτικά.

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Μην ξεχνάτε εξάλλου ότι ο μοναδικός παίκτης από το ρόστερ των Μονεγάσκων που είχε βρεθεί ξανά σε Final Four ήταν ο Μάικ Τζέιμς, κι αυτό το 2016 με την Μπασκόνια, έχοντας τότε πολύ διαφορετικό ρόλο.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ