FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Χεζόνια: "Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι και σκληροί πνευματικά κόντρα στον Ολυμπιακό"

Final Four 2023, Χεζόνια: "Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι και σκληροί πνευματικά κόντρα στον Ολυμπιακό"
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Κομβικό ρόλο θα παίξει, σύμφωνα με τον Μάριο Χεζόνια, η πνευματική ετοιμότητα της Ρεάλ στον μεγάλο τελικό του Final Four 2023 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Έμφαση στην πνευματική ετοιμότητα που πρέπει να δείξει η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στον Ολυμπιακό, στο Final Four 2023 στο Κάουνας, έδωσε ο Μάριο Χεζόνια, μετά τη σπουδαία νίκη της βασίλισσας κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

"Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας φέτος. Δεν ήμασταν όσο κυριαρχικοί όσο είναι συνήθως η Ρεάλ στην κανονική περίοδο. Δαπανήσαμε πολύ χρόνο για να βρούμε τους ρόλους μας. Μας είχαν ξεγραμμένους όταν βρεθήκαμε στο 0-2 με την Παρτίζαν. Χάσαμε πολύ ενέργεια σε αυτή τη σειρά των playoffs, αλλά είχαμε χρόνο να ανακάμψουμε και να προετοιμαστούμε.

Μας κέρδισαν δύο φορές. Τόσο εκτός έδρας, όσο και μέσα στο σπίτι μας. Παίζουν πολύ καλά όλη τη σεζόν, αλλά είναι ο τελικός της EuroLeague. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι και σκληροί πνευματικά", ανέφερε στην κάμερα της Nova ο Κροάτης φόργουορντ, που αγωνίστηκε για 33'11" στον ημιτελικό και μέτρησε 14 πόντους, με 9 ριμπάουντ.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE FINAL FOUR ΚΑΟΥΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ